Oplevelser

Spanien dag 7: Appelsiner og verdens nemmeste sangria

Sangria | Frk. Kræsen Sangria | Frk. Kræsen Sangria | Frk. Kræsen Sangria | Frk. Kræsen Sangria | Frk. Kræsen Sangria | Frk. Kræsen Sangria | Frk. Kræsen

Hvem kan sige nej til friske appelsiner, direkt fra et apelsintræ? Jeg kan i hvert fald ikke. Og hvem kan sige nej til et glas hjemmelavet sangria? Jeg lavede mig egen den sidste dag i Spanien – bare for at det var så nemt.

Hvis man virkelig skulle følge en opskrift, så skal der helt sikkert mere i en sangria end de her tre ting. Men ved I, jeg synes at tre ting er nok. Det kan godt være at jeg er kræsen, men jeg kan altså ikke smage så stor forskel på sangria med tre ting i og sangria med dobbelt så mange ting.

Måske er det her også noget for dig?

 • Laura og Christine
  7. marts 2012 at 6:00

  De appelsiner ser bare ultra gode ud!
  Rigtig fin og inspirerende blog du har, vi følger med fra nu af 🙂

  / Laura og Christine

  • Linn
   7. marts 2012 at 8:27

   Hvor bliver jeg glad for at I vil følge med – mange tak 🙂

 • Anna
  5. marts 2012 at 13:01

  friske appelsiner ku' jeg godt tænke mig at spise (drikke) hver dag!

  • Linn
   6. marts 2012 at 13:01

   Så er vi vist to 🙂