Opskrifter

Sommeris med jordgubbssmak (smag af jordbær)!

Når det er sommer så skal man spise is. Det passer perfekt når man har drukket for mange kopper kaffe, og er nødt til at finde noget med mere vitaminer frem. Jeg har lige fået købt de der søde sodavandis-former, så nu kan jeg spise saftevandis heeele sommeren lang. Yuppi!

En af de bedste ting med sodavandis er at man ikke behøver så mange ting. Lidt saftevand, lidt juice, en omgang smoothie, lidt bær. Man kan ligesom bare blande det der nu er hjemme. Fordi jeg lige havde købt en stor bakke danske jordbær, måde mine sommeris smage af lige præcis det. Skyld og hak!


Halvdelen af de hakkede jordbær smed jeg ned i nogle af mine is-former. De andre måde komme i blenderen sammen med banan og appelsinjuice.

Fyld dine former op. Hvis det bliver noget tilbage må man gerne spise/drikke det på en gang. Hjemme ved os siger vi altid ‘ja tak’ til vitaminboosts!

Ind i fryseren. Mine var ganske store, så de måde bo der i to dage inden jeg tog dem ud.

Mums! Invitere nogle venner over, find fem minutter solskin (nogle dage kan man jo faktisk finde lige præcis det – hvis man nu er heldig) og sæt jer udenfor og nyd. Hvis man har virkelig meget overskud, kan man lave fire forskellige farver på is. Jeg har jo en pink, en gul, en blå og en grøn form. Tænk hvor flot det ville blive med en omgang ananas-is, en blåbær-is, en med kiwi-smag og en med hindbær og jordbær. Næste gang!

Måske er det her også noget for dig?

 • Trine A
  17. juni 2012 at 15:09

  Mmmmm… ja selvom vejret ikke lige er til det, så er is jo bare noget at det man altid kan mæske sig i 😀 hvor har du forresten de fine is-forme fra? har selv kigget lidt efter nogle men indtilvidere ude hed

  • Linn
   17. juni 2012 at 16:13

   Jeg har fundet mine isformer i en lille forretning der hedder Dimseriet, som ligger på Stefansgade på Nørrebro. Håber du finder nogle fine!

 • A + K = ♥
  17. juni 2012 at 9:43

  Jordgubb er uden tvivl mit yndlings svenskerord – det lyder bare så dejligt (:

  Isen ser også lækker ud, dejlige farver (:

  – Kit

  • Linn
   17. juni 2012 at 16:12

   Haha, hvor fint. Jeg synes også at jordgubbe er et af vores finere ord 🙂

 • monsterscircus
  17. juni 2012 at 9:21

  Hvor er de fine dine is! Du har også fået købe de smarte ispindeforme, jeg må snart tage mig sammen. Super sød banen som lige deltager i isfesten! Ha en super dejlig dag!

  • Linn
   17. juni 2012 at 16:12

   Tak, og i lige måde!