Video

Snart udkommer ‘Mad for begyndere – mere grønt’!

Da jeg begyndte at arbejde med Mad for begyndere – mere grønt i februar, føltes en færdig kogebog virkelig langt væk. Der var opskriftsudvikling, fotografering, design og korrekturlæsning mellem mig og en færdig bog. Det var først i slutningen af juni, som jeg sendte 176 sider kogebog afsted til print.

I løbet af sådan en process er der mange følelser. Nogle dage har jeg tænkt, at det bliver den bedste kogebog nogensinde. Andre gange har jeg været nervøs for hvis den (og jeg!) er god nok. Et par gange har jeg blevet træt af at stirre på det samme dokument igen og igen, for at næste dag lave high five over hvor godt det bliver. Puh! Så mange følelser! Derfor var det også ret specielt, da jeg for et par uger siden cyklede ind til mit forlag for at få det første eksemplar. Det var en god dag. Og en god bog!

Nu er det bare et par uger tilbage, inden bogen udkommer. Den 25. august lander Mad for begyndere – mere grønt i butikkerne. Hvis du har fulgt med på min YouTube-kanal (hvor jeg har delt hele arbejdsprocessen med bogen), ved du nok allerede en del, om hvad for en slags bog det er. Men hvis du ikke har, vil jeg lige fortælle det.

Mad for begyndere – mere grønt handler om grøn hverdagsmad. Bogen indeholder over 60 opskrifter delt ind efter årstider: Forår, sommer, efterår og vinter. Nogle opskrifter er vegetariske, imens andre bare indeholder lidt mindre kød, end hvad den slags opskrifter plejer at gøre. Der er grønne pastaretter, supper, salater, tærte, friske forårsruller og falafler. Og selvfølgelig også lidt kager og desserter med en grøn twist.

Alle opskrifter i Mad for begyndere – mere grønt er fotograferet fra start til slut, lige som opskrifterne her på bloggen. Så det skal gerne være nemt at følge med – uanset hvis du er en begynder i køkkenet, eller bare vil have lidt ny grøn inspiration.

Hvis du er nysgerrig på at læse mere om bogen, kan du kigge over på Saxo.

Måske er det her også noget for dig?

 • Anette
  20. august 2016 at 18:03

  oh den ser god ud, dejligt med billederne.

  det så fantastisk med duften af ny bog, og når det så er ens egen 😛

  må kikke lidt på den når den lander på hylderne og se om den også er god til mine allergier.
  ellers er den måske god til de niecer og nevøer som er begyndt at kokkerer…. og måske i skolen til hjemkundskab.

  • Linn
   21. august 2016 at 19:52

   Tak! Jeg tror helt sikkert, den ville passe dine niecer og nevøer godt – når det er så mange billeder, er det jo ekstra nemt at følge med og forstå, hvordan man gør de forskellige ting 🙂 Og så krydser jeg fingre for, den også passer dig!