Mad for begyndere/ Video

Video: Frk. Kræsen laver kogebog #1

Frk. Kræsen laver kogebog

Jeg har glædet mig som et lille barn til at kunne fortælle, at jeg er gået i gang med at lave en ny kogebog. En ny kogebog! Det er jo for vildt. Jeg er så glad. Bogen udkommer i efteråret og er fuld af billede-opskrifter af mere eller mindre grønne hverdagsopskrifter.

Da jeg lavede Mad for begyndere sammen med Jacob sidste år, havde jeg masser af spørgsmål til, hvordan man egentlig laver kogebog. Det var jo min første gang.

Den her gang laver jeg bogen selv, og jeg har besluttet mig for at filme lidt løbende fra processen. For jeg tænker, at jeg måske ikke er den eneste, der er nysgerrig på den slags?

Jeg har lige lagt den første video på YouTube – og jeg håber sådan, I tager godt imod mit lille bogprojekt! Hvis du vil være sikker på at se alle afsnit, må du også gerne subscribe på min YouTube-kanal.

Måske er det her også noget for dig?

 • Nadja
  25. april 2016 at 16:00

  Kan næsten ikke beskrive med ord, hvor længe jeg har ventet på at kunne komme backstage på en kogebog-skrivnings-proces!
  Og så er det både hyggeligt og inspirerende på samme tid ☺️

  • Linn
   25. april 2016 at 18:59

   Hvor er du sød Nadja! 🙂

 • Katrine
  15. april 2016 at 16:54

  Åh, hvor spændende!
  Glæder mig til at følge med ?

  • Linn
   15. april 2016 at 19:28

   Godt at høre, jeg ikke er den eneste, der synes det er spændende 🙂