Kager

Opskrift: Småkager

Opskrifter: Svenske småkager | Frk. Kræsen Opskrifter: Svenske småkager | Frk. Kræsen Opskrifter: Svenske småkager | Frk. Kræsen Opskrifter: Svenske småkager | Frk. Kræsen Opskrifter: Svenske småkager | Frk. Kræsen Opskrifter: Svenske småkager | Frk. Kræsen Opskrifter: Svenske småkager | Frk. Kræsen Opskrifter: Svenske småkager | Frk. Kræsen

Da jeg var lille og skulle bage, var disse svenske “shackrutor” altid dem jeg helst bagte. Ikke fordi jeg var vild med kagerne, men fordi dejen simpelthen smagte så godt. Jeg husker stadigvæk hvordan jeg skar skiverne der skulle på bagepladen, og hvis de ikke var jævne nok, jamen så måtte jeg spise dem. For der skulle kun jævne skiver i ovnen.

Jeg ved ikke, hvornår jeg holdt op med at spise så meget dej. Hvornår gør man det? Jeg synes stadigvæk at dejen smager bedre end bagte småkager næsten alle gange. Men det er som at jeg ikke må. Fordi jeg blevet ældre. Har I det på samme måde?

Opskrift: Sju Sorters Kakor

Måske er det her også noget for dig?

 • Mia
  8. marts 2014 at 6:36

  Du har helt ret, det er bare som om dejen smager alt for godt 🙂 Jeg har en niece på 3 år og hun synes også at dejen er spændende, så nu bruger jeg lidt hende som undskyldning for at spise dejen 😉

  • Linn
   8. marts 2014 at 16:36

   Hahaha. Det må jo være den bedste undskyldningen ever!

 • baermonster
  6. marts 2014 at 17:48

  Haha, ja. Jeg spiser nu stadig dej engang imellem, selvom det vist ikke bliver anset for det mest voksne træk. Især brownie-dej, det er simpelthen så godt. Der må jo også være en grund til, at cookie dough-is sælger godt. 🙂

  • Linn
   7. marts 2014 at 8:33

   Cookie dough-isen, det er rigtigt. Den havde jeg helt glemt. Mums!