Frk. Kræsens Favoritter

Små fine ting i august!

Frk. Kræsens favoritter

I fredags tog jeg på tur til Aarstidernes gård i Krogerup. Det var Wilfa og Aarstiderne der inviterede, og grunden hedder DM i juice. Juice-delen skal jeg nok fortælle meget mere om senere, men prøv lige og kig på de her billeder. Vi fik en guidet tur på gården, og jeg blev simpelthen så vild med det. På landet-pigen i mig jublede stille og havde en fest i alt det øko-grønne.

Frk. Kræsens favoritter

Har du planer på lørdag den 30. august? Hvis ikke, kan det være, du skal tage på tur til Valby og være med på Vi bager for Palæstinas børn-event. Der står jeg, sammen med masser af andre søde madbloggere, og serverer masser af hjemmebagte kager.

Det koster 300 kroner at komme ind, og alle penge går ubeskåret til de krigsramte børn i Palæstina. Over på Billetto kan du læse mere og købe billet. Jeg går i gang at bage lige om lidt – og har blandt andet tænkt mig at servere hindbærsnitte og træstamme.

Frk. Kræsens favoritter

I sidste uge var jeg inviteret til frokost på Jacobsen. De andre i kontorfælleskabet, hvor jeg ellers plejer at spise frokost, synes det var lidt uretfærdigt, at jeg skulle bruge frokostpausen med at prøve nye øl fra Jacobsen og få mad serveret som på restaurant. Og det var det måske også. Uretfærdigt eller ej, så var det hyggeligt. De nye øl var for sådane nogle, der ellers synes øl er lidt bittert – så det må lige blive et lille tip til dig, som ellers har dårlige erfaringer med bittert øl.

Frk. Kræsens favoritter

I maj afholdt jeg blog-workshops. Fokus var på hvordan du kan skrive skønne tekster, tage bedre billeder, få styr på din design og en masse mere. Nu afholder jeg workshop igen – mere præcist den 18. september (den 18. september er fuldbooket, men der er stadigvæk pladser tilbage på workshoppen den 9. oktober). HER kan du læse mere om workshoppen og tilmelde dig.

Frk. Kræsens favoritter

Jeg er simpelthen nødt til at afslutte med de her billeder. Jeg brugte en lille del af min sommerferie i Nordjylland ved vandet og det var f a n t a s t i s k. Er man opvoksen i skoven er det en sjældent luksus at få lov til at hoppe i bølger og jeg forvandledes til 12 år igen. Jeg vil gerne grille på stranden og tage i sommerhustur til Nordjylland hvert år fra nu af, tak.

★ Har du oplevet (eller spist!) noget ekstra fint i august?

Måske er det her også noget for dig?

 • Marianne
  27. august 2014 at 15:03

  Jeg støtter op om det fine 'Vi bager for Palæstinas børn' arrangement – og har købt billet til det i dag 🙂 – har også fået en veninde til at købe billet i dag.
  Jeg glæder mig til at møde dig og andre madbloggere på lørdag – og ikke mindst, smage jeres skønne kager! 😉
  Vi ses!

  • Linn
   28. august 2014 at 6:31

   Fedt at du kommer, det glæder både mig og de andre. Det skal blive hyggeligt at hilse på dig.

   Vi ses!

 • Rav Food
  25. august 2014 at 19:40

  Jeg var med på workshop i maj og kan varmt anbefale det. Jeg lærte utrolig meget, som jeg stadig har gavn af. Hvis jeg selv må sige det, er jeg blevet lidt bedre med tekst og billeder på min blog. Jeg tog turen fra Odense og kombinerede det med en bytur sammen med en god veninde. Det var det hele værd 🙂
  Mange hilsner Kathe

  • Linn
   25. august 2014 at 19:57

   Hvor er du sød Kathe – TAK for de fine ord. Jeg er simpelthen så glad for at høre, du havde en god oplevelse! 🙂

 • Anonym
  25. august 2014 at 9:14

  Hejsa,

  Vil du ikke overveje at lave en workshop i Jylland? Ville rigtig gerne med, men det er lidt langt at køre for en torsdag aften når arbejdet kalder fredag morgen.
  Mange tak for en hyggelig og inspirerende blog.

  Mandags hilsner
  Marianne

  • Linn
   25. august 2014 at 9:30

   hej! Jeg kan godt forstå, det er lidt for langt at køre. Du er ikke den første som har spurgt, så går lige i tænkeboks og overvejer, hvordan det evt. kan lade sig gøre – hvis det praktisk er muligt kommer jeg nemlig meget gerne til Jylland 🙂 kh.