Grillet/ Tilbehør

Opskrift: Marinade til grillet kød

Opskrift: Marinade til grillet kød | Frk. Kræsen Opskrift: Marinade til grillet kød | Frk. Kræsen Opskrift: Marinade til grillet kød | Frk. Kræsen Opskrift: Marinade til grillet kød | Frk. Kræsen Opskrift: Marinade til grillet kød | Frk. Kræsen Opskrift: Marinade til grillet kød | Frk. Kræsen

Jeg synes altid det er sjovt, om man kan variere det man smider på grillen lidt fra gang til gang. Men nogle gange synes jeg altså godt at det kan være lidt svært. Den anden dag fandt jeg en opskrift på noget man i Sverige kalder “rub”, som man vender kødet i. Det er som en tør marinade. Hedder det også rub i Danmark?

Jeg lavede min egen, som jeg lagte mellem nogle skiver kød, og det smagte rigtigt godt.

Du har brug for:
80 g ristet løg
2 spsk. groft salt
1 øko-citron
2 dl frisk timian

Rev skalet fra citronen, og bland med ristet løg og salt. Hak timian fint, og bland ned. Færdigt!

Måske er det her også noget for dig?