Oplevelser

Postkort fra Stockholm.

Guide til StockholmGuide til Stockholm | Frk. KræsenGuide til Stockholm | Frk. Kræsen Stockholm | Frk. Kræsen

Sidste weekend tog jeg på tur til Stockholm. Jeg var heldig, for byen inviterede på solskin og over 25 grader hver eneste dag, så der var gode muligheder for at gå rundt og kigge, tage på dejlige bådturer til øerne udenfor og drikke lækker kaffe med tilhørende kanelsnegler hver formiddag.

Jeg havde en lang liste med nye steder, jeg gerne ville prøve. Så med min mor og far som det bedste selskab, drak vi kaffe på andre steder end sidst vi var på besøg (dog var vi nødt til at starte turen med et besøg på Mosebacke Café – det er for godt for at ikke prøve igen og igen!) og opdagede nye “smultronställen”, som vi siger på svensk. Nu hvor jeg er kommet hjem, har jeg opdateret min guide til Stockholm med masser af fine steder – så tjek den endelig ud, hvis du skal på tur.

Måske er det her også noget for dig?

 • Anna-Nathalie
  16. juli 2014 at 8:39

  Det ser sgu hyggeligt ud 🙂

  • Linn
   16. juli 2014 at 9:06

   Det var det helt bestemt også 🙂