Oplevelser

Vil du med mig på blog-workshop?

Frk. Kræsens favoritter
Først af alt – undskyld for at jeg lige bruger et indlæg på noget helt andet end mad og opskrifter. Jeg ved jo, at I bedst kan lide, når mine indlæg er proppede mad småkager og salat. Men jeg har en god grund, jeg lover!

Grunden til at jeg låner lidt plads er, at jeg skal afholde to blog-workshops i maj, og jeg tænker, at der måske er nogle læsere her som synes det lyder spændende?

Det hele sker på Nørrebro i København, enten om eftermiddagen søndagen den 18. maj eller om aftenen torsdagen den 22. maj.

I løbet af workshoppen går jeg blandt andet i gennem tekst-, fotografi- og grafikproduktion, design, seo og hvordan du egentlig får nye idéer, når du ikke længere ved hvad du skal skrive om.

Det bliver nogle hyggelige timer med øvelser, personlig hjælp og feedback samt gode råd, hvor jeg står for kaffe, kage og uhøjtidelig stemning. Bagefter for du et stort kompendium med endnu mere tips og information med hjem.

Synes du, at det lyder spændende, kan du finde lidt mere information og tilmelde dig på min hjemmeside. Jeg håber sådan, at jeg kommer til at se nogle af jer der!

Måske er det her også noget for dig?

 • Sabrina
  7. maj 2014 at 19:18

  Det lyder rigtig spændende og til en pris der er til at overkomme 🙂 I forhold til fotografering, bliver der både snakket om billeder med Iphone og med kamera eller hvordan?

  • Linn
   8. maj 2014 at 6:09

   Hej Sabrina,

   Herligt at du synes, det lyder spændende 🙂 I forhold til fotografering, bliver der ikke talt teknik/indstillinger med kamera, men i stedet billedekomposition, do's and don'ts, format, hvordan man kan tænke med lys og så videre – det vil sige ting, hvor både dem med iPhone og dem med systemkamera kan lære. Håber det giver mening, ellers må du skrive igen.

   Kh. Linn

  • Sabrina jensen
   8. maj 2014 at 20:37

   Fantastisk 🙂 Det giver rigtig god mening! Jeg må lige se om økonomien vil lade mig deltage, jeg gad ihvertfald virkelig godt 🙂

 • ravfood.com
  7. maj 2014 at 19:05

  Hejsa
  Jeg har tilmeldt mig den 22/5 og håber, at der er plads 🙂
  Det ser rigtig godt ud 🙂
  Mvh Kathe

  • Linn
   8. maj 2014 at 6:03

   Hej Kathe,

   Der er plads, og jeg sender dig en bekræftelsemail i løbet af formiddagen i dag. Dejligt at du vil være med! 🙂

   Kh. Linn

 • Anna-Nathalie
  6. maj 2014 at 21:45

  Jeg gad ret godt med! Er bare en fattigrøv 😛 ØV!

 • Simone
  6. maj 2014 at 15:45

  Jeg vil rigtig gerne med på den workshop 🙂 Jeg skal lige finde helt ud af mit skema, ellers er jeg helt klar til om torsdagen 🙂

  • Linn
   6. maj 2014 at 16:28

   Hvor cool, at du synes, det lyder godt. Jeg krydser fingre for, at du kan komme med! 🙂

 • tichtach
  6. maj 2014 at 8:15

  Det vil jeg rigtig gerne. Er dog ikke sikker på jeg kan i maj – til gengæld kan jeg hele juni 😀 Men jeg tjekker lige kalender og vender tilbage 🙂

  KH tina hækleblogger

  • Linn
   6. maj 2014 at 8:43

   Fedt at du synes, det lyder spændende. Hvis du ikke kan i maj, og der er andre som også synes juni kunne være en god idé, kan det godt være at jeg også kan afholde en der. Det ser vi lige på 🙂

   Kh. Linn

 • Cathrine Koefoed
  6. maj 2014 at 8:12

  Hej Linn, jeg overvejer kraftigt at deltage søndag d. 18/5 🙂 Jeg har lige et par spørgsmål: Skal man medbringe sin egen computer, så man kan prøve tingene af?

  Kh Cathrine Koefoed, yogalærer og yogablogger på http://www.cathrineyoga.dk

  • Linn
   6. maj 2014 at 8:15

   Hej Cathrine,
   dejligt at høre at du synes det lyder interessant.

   Ja, man skal selv medbringe computer, og også gerne kamera, så der er mulighed for at både prøve tingene af og få direkte feedback. Godt du spurgte, det har jeg vist ikke været tydelig nok omkring. Du må endelig skrive igen, hvis du har flere spørgsmål 🙂

   Kh. Linn