Oplevelser

På vinkursus på Nørrebro

Vinsmagning | Frk. Kræsen Vinsmagning | Frk. Kræsen Vinsmagning | Frk. Kræsen

For en uge siden var jeg til tre timer workshop i vin. Vinkloge Rasmus fortalte om, gurglede og spyttede vin til den store vindrue-medalje. Tre glas hvidvin og tre glas rødvin senere følte jeg mig;

1) En lille smule beruset (selvom jeg var den eneste ved vores bord som brugte spyt-spanden)
2) Betydeligt bedre klædt på til den 25. maj

For det er nemlig den 25. maj (i morgen!!!) det sker. Britney Spears gjorde det i Crossroads 2002, Thelma og Louise tog verden og vejene med storm langt før det. Jeg taler selvfølgelig om at tage på roadtrip!

Min starter altså i morgen, og det var blandt andet for at være lidt bedre forberedt på min tur som jeg var på vinkursus. De næste otte dage skal jeg på tur gennem fire franske vindistrikter. Mit selskab er fem internationale madbloggere, som alle sammen ved en hel masse om vin. Nogle skriver til og med for fancy vinmagasiner rundt omkring i Europa.

Vi skal besøge Loire, Bordeaux, Languedoc og Bourgogne – og jeg glæder mig. Som I måske ved, er jeg næppe den store vinekspert, men når jeg kommer hjem i starten af juni håber jeg ha betydligt bedre styr på det. I min kuffert pakker jeg både kamera og computer, jeg har nemlig tænkt mig at skrive lidt dagbog på turen. Bloggen kommer med andre ord at smage af vin og fransk mad en lille uges tid. Håber, I vil kigge med.

Måske er det her også noget for dig?

 • Lisbeth Fini
  25. maj 2013 at 22:30

  Misundelse herfra for al den dejlige franske mad og vin du kommer til at smage! 🙂

  • Linn
   27. maj 2013 at 21:27

   🙂 Jeg ønsker jeg kunne dele oplevelsen 🙂

 • Maria Vanløseblues
  24. maj 2013 at 6:18

  hvor lyder det bare helt vildt fedt og helt vildt spændende!

  Ha en pisse fed tur, jeg kommer ihvertfald til at læse med – jeg elsker vin altså både at drikke den og viden omkring den 🙂

  skål og god tur

  kh Maria

  • Linn
   24. maj 2013 at 19:05

   Tak – dejligt at høre at du vil kigge med. Jeg glæder mig også rigtigt meget, og håber at jeg kommer hjem lidt klogere 🙂