Oplevelser

En Århus-udflygt med madbladsoptur, buebesøg og caféturer.

Som jeg skrev i tirsdags, brugte jeg min weekend i Århus. Jeg var på tur for at besøge nogle af alle de søde personer jeg stadigvæk kender der over. På toget derover solgte de kaffe til halv pris “fordi det er så koldt udenfor” og jeg havde købt en kardemommebolle på Café Rosa til min madpakke inden jeg tog afsted.

På tur til Aarhus | Frk. KræsenPå tur til Aarhus | Frk. Kræsen

Da jeg sat på toget, fik jeg to forskellige beskeder på min telefon med spørgsmålet “har du set at du er med i Boligliv?“. Jeg viste godt at der ville komme et eller andet i Boligliv, men jeg viste ikke rigtigt hvad det var, og derfor skyndede jeg mig at købe et blad da jeg kom frem, som jeg siden stolt viste for mit kaffeselskab. Hvis du vil læse, kan du finde det på side 76. Der er ikke kun en smigrende lille tekst om bloggen, uden også en opskrift fra bloggen på risotto med safran.

På tur til Aarhus | Frk. Kræsen

Min veninde Ida og jeg nåede også en tur på Aros, og jeg fik endelig (!) set buen, og taget de obligatoriske billeder som hører til.

På tur til Aarhus | Frk. Kræsen

Da jeg boede i Århus var jeg ret dårlig til at prøve nye caféer, så derfor prøver jeg altid at nå så mange som muligt da jeg er på besøg nu. Min ven André og jeg nåede forbi La Cabra, som jeg tænkt mig at anmelde på bloggen på et tidspunkt. Søde Michelle havde anbefalet mig at kigge forbi VW-café, men det nåede jeg desværre ikke. Den må jeg ha tilgode næste gang jeg kommer til Århus.

Måske er det her også noget for dig?

 • Michelle
  31. januar 2013 at 11:49

  VW må du have til gode, ja 🙂 Men ellers kom du jo også rundt omkring nogle hyggelige steder med Aros og Great Coffee. Og så vil jeg også anbefale Kunsthal Aarhus til dig næste gang, du kommer forbi. Det koster 45 kr. at komme ind – stedet er ikke så stort, så det er overskueligt – folk er søde der og de har en hyggelig bogcafé, hvor man kan få Thy øl.

  Og hvor fint, at du er med i BoligLiv – også selvom det er med en gammel opskrift.

  • Linn
   31. januar 2013 at 16:59

   Det lyder også som et virkeligt hyggeligt alternativ. Det husker jeg til næste gang 🙂 Det, og café-besøget. Det bliver en god tur!