Måltider/ Video

Opskrift: Kyllingeburger med mango chutney og bløde løg

Opskrift: Kyllingeburger med mango chutney og bløde | Frk. Kræsen

Den bedste burger jeg nogensinde har spist, fik jeg serveret i Berlin. På ‘The Bird’. Efter at jeg første gang satte tænderne i deres burger, har jeg sendt både venner og flere omgange af mine amerikanske studerende afsted i den retning, når de har haft brug for anbefalinger til Berlin (her er forresten min guide til Berlin). Og jeg lyver ikke, når jeg siger, at hver eneste en har vendt tilbage og givet mig ret. The Bird laver Verdens Bedste Burger. (Men Gasoline Grill laver den næst bedste jeg spist, hvilket er ret godt. Det ville være elendigt for min økonomi, hvis jeg var nødt til at tage til Berlin for at spise burger.)

Nu hvor jeg har smagt Verdens Bedste Burger, har der opstået et lille problem. Jeg har svært ved at lave en helt traditionel burger herhjemme uden at sammenligne den. Og selvom jeg kan trylle frem lækre ting, kan det alligevel ikke helt måle sig med Verdens Bedste Burger.

Istedet for at hver eneste gang opdage, at The Bird stadigvæk er bedre end mig, har jeg begyndt at bruge en anden taktik. Jeg har begyndt at lave burgers, som slet ikke kan sammenlignes med den tyske. Som den her kyllingeburger. Den har jeg aldrig smagt andre steder, så indtil videre er det den bedste kyllingeburger, jeg har smagt!

Hallo, tænker du nu. Det er da en underlig taktik. Og ja. Måske lidt. Men du må simpelthen stole på mig. For kylling, bløde løg og mango chutney i et ristet brød er virkelig lækkert.

Jeg har lavet den her opskrift sammen med Mig og Min Mad, så hvis du også vil have kyllingeburger til aftensmad, skal du klikke dig over til deres website.

Her finder du opskriften på kyllingeburgeren.
Er du frisk på at se flere madvideoer, kan du både abonnere på Mig og Min Mads YouTube-kanal og min egen YouTube-kanal.

PS.
Vil du også bage burgerbollerne selv? Her er min bedste opskrift på hjemmebagte burgerboller.

Måske er det her også noget for dig?

  • Sara
    9. september 2017 at 11:28

    Enig, the bird er virkelig godt!