Vegetarisk

Opskrift: Græskarfyld til tortillabrød

Opskrift: Græskarfyld i tortillabrød | Frk. Kræsen Opskrift: Græskarfyld i tortillabrød | Frk. Kræsen Opskrift: Græskarfyld i tortillabrød | Frk. Kræsen Opskrift: Græskarfyld i tortillabrød | Frk. Kræsen Opskrift: Græskarfyld i tortillabrød | Frk. Kræsen

I Jacobs og min kogebog Mad for begyndere, som udkommer efter sommeren, er der en en opskrift på tortillabrød. De smager så meget bedre end de almindelige og er virkelig nemme at bage.

Fordi de er så gode, finder jeg hele tiden på nye undskyldninger for at spise dem. Jeg har været i gennem alle de klassiske fyld og bevæger mig langsomt ud i lidt nyere kombinationer.

For et styk tid siden så jeg billeder af tortillabrød med græskarfyld, og siden har jeg haft lyst til at prøve noget lignende. Det er godt nok ikke græskar-sæson lige nu, men når jeg alligevel fandt en økologisk ved Torvehallerne i sidste uge, besluttede jeg mig for at prøve alligevel.

Græskarfyld til tortillabrød

Serves: 2 personer
Cooking Time: 45 minutter

Ingredients

  • 1 lille græskar
  • 1 gul løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 1 nip peber
  • 1 nip cayennepeber

Instructions

1

Skær skrællet af græskaren og del i to. Fjern kernerne i midten og skær i tern. Hak løg, hvidløg og chili fint.

2

Varm olie i en pande og steg græskar, løg, hvidløg og chili på mellemhøj temperatur, så den langsom bliver blød. Det tager 20-30 minutter.

3

Krydr med salt, peber og cayennepeber. Server f. eks. med hjemmebagte tortillabrød, guacamole, tomat og finthakkede cornichoner.

Måske er det her også noget for dig?