Drinks/ Juice og smoothies

Opskrift: Grapefrugt-lemonade med brus

Opskrift: Lemonade med brus

Klik her for hele opskriften

God morgen fra Aarhus, hvor jeg været siden i går for at besøge min ven André.

Det var længe siden jeg var i Aarhus. Alt for længe siden! Jeg boede jo på kollegium her i to år, da jeg først flyttede til Danmark, og jeg synes byen er lige så charmerede nu, som den var den gang. I går aftes lavede André og jeg hver sin gin og tonic i lejligheden, og så tog vi på gåtur rundt omkring i byen med et glas i hånden. Gik Jægergårdsgade ned. André pegede ud Go’ Kaffe på Ingerslev Allé. Fortsatte ned mod Stadion. Blev stående på Gentoftevej, pegede på flotte huse med fine haver og så blev vi enige om, at den gade er en af byens fineste. Århus, er I enige?

I dag tager jeg videre til Aalborg nogle dage. For hang out med svigerfamilien. Jeg har spurgt M, hvis hans bedstemor mon kan lave klejner til søndagskaffen, men M siger, det er for underligt. Men jeg fik dem, da vi var på besøg i december, og det er det bedste styk kage, jeg har smagt, siden jeg flyttede til Danmark. Og hvis man ikke spørger, så bliver der jo helt sikkert ikke serveret klejner en søndag i slutningen af maj. Så jeg har spurgt og krydser fingre…

Nå, jeg må vel hellere sige noget om opskriften også. Den her brusende lemonade med grapefrugt smager lækkert. En slags syrlig alkoholfri drink, som matcher solskin og sommer fremragende.

God fredag og skål!

Opskrift: Lemonade med brusOpskrift: Lemonade med brusOpskrift: Lemonade med brusOpskrift: Lemonade med brusOpskrift: Lemonade med brusOpskrift: Lemonade med brusOpskrift: Lemonade med brusOpskrift: Lemonade med brus

Grapefrugt-lemonade med brus

Serves: 2 glas
Cooking Time: 10 minutter

Ingredients

 • 1 grapefrugt
 • 1 appelsin
 • 1 lime
 • 1 dåse ginger beer
 • 4 kviste mynte
 • Isterninger

Instructions

1

Skær lime, appelsin og grapefrugt over. Gem en halv grapefrugt og pres saften fra resten.

2

Fyld et glas med isterninger.

3

Fyld halve glasset med friskpresset juice.

4

Fyld den anden halvdel af glasset med ginger beer.

5

Top med frisk mynte og en skive grapefrugt.

Andre opskrifter på lemonade:
3 slags lemonade med en twist
Pink lemonade
Lemonade med lime og mynte

Måske er det her også noget for dig?

 • Johanne
  27. maj 2016 at 9:07

  Jeg bor selv i området, og Gentoftevej er fin ja! Generelt hele området med Nordsjællandsnavnene. Jeg går en tur nærmest hver aften, og der er altid nye fine ting (biler og huse) at se på 😉 Det kunne ellers have været sjovt lige at støde ind i dig i går, men min aftentur blev ret sen. Det lyder som en dejlig dag i smilets by!
  Og den her grapelemonade skal da vist helt sikkert afprøves, den ser så lækker ud 🙂

  • Linn
   27. maj 2016 at 9:15

   Åh, det kunne da ha været så hyggeligt! Jeg var meget imponeret – både af huse og haver. Der var altså nogle, der virkelig virker til at have grønne fingre i det område! 🙂