Juice og smoothies

Opskrift: Lemonade med lime og mynte

Opskrift: Lemonade med lime og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Lemonade med lime og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Lemonade med lime og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Lemonade med lime og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Lemonade med lime og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Lemonade med lime og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Lemonade med lime og mynte | Frk. Kræsen Opskrift: Lemonade med lime og mynte | Frk. KræsenOpskrift: Lemonade med lime og mynte | Frk. Kræsen

Lørdag bagte solen ind gennem køkkenvinduet derhjemme, og jeg fik pludselig lyst til lemonade. P8 spillede jazz i min radio, jeg havde hele weekenden fremfor mig, og senere om aftenen skulle jeg ud og spise. En lidt mere grå lørdag havde jeg måske købt min lemonade, men lige den her gang ville jeg lave den selv. Udnytte alt mit forårsoverskud.

Tre timer senere skænkede jeg mig selv et glas af den her limeonade (fanger I den? Lemonade med lime = limeonade). Toppede med ekstra mynte og masser af isterninger og mit pæneste sugerør. Opskriften passer til cirka 3 glas, men hvis du er tørstig (det var jeg), kan du sagtens drikke halvdelen selv!

Andre opskrifter på lemonade:
Pink lemonade
Lemonade med grapefrugt
3 slags lemonade

Måske er det her også noget for dig?