Oplevelser

Nogle flere varme tanker og the best cake ever!

Barcelona | Frk. KræsenBarcelona | Frk. KræsenBarcelona | Frk. KræsenBarcelona | Frk. KræsenBarcelona | Frk. KræsenBarcelona | Frk. KræsenBarcelona | Frk. KræsenBarcelona | Frk. Kræsen

På min tur til Barcelona fandt vi et lille café tæt på stranden. De serverede lækker lækker kaffe sammen med forskellige små kager og american pies. En af kagerne havde navnet “flapjack” og selvom jeg mest er til kager med chokolade var jeg nødt til at indrømme at det var noget af det aboslut bedste jeg spist. Ohh, hvor smagte den godt. Min mor og jeg gav os ud i en lang diskussion om hvad den mon kunne indeholde, og fandt frem til at det nok var en blanding af kokosmel, havregryn, margarine, mel, rosiner og sukker. Efter lidt mere tid, ombestemte jeg mig, og tænkte at det nok var lyst muskovadosukker der var den hemmelige ingrediens. Min mor grinte af mig, og sagte at jeg havde lært altfor meget om sukkerprodukter af at lave julegott.se, Dansukkers julekampagne som jeg var ansvarlig for ved mit tidligere arbejde. Uanset hvad, har jeg besluttet mig for at prøve at lave en egen flapjack om ikke altfor længe! Her hjemme eksisterer jo desuden google, så mon ikke jeg kan finde en god opskrift?

Måske er det her også noget for dig?

 • Linn
  3. januar 2012 at 14:15

  @Maiken:Godt nytår til dig også!

  @etlivpålandet: Ohh, jeg synes det er så fint, at her ikke er snevejr… men kan godt forstå hvad du mener, alligevel…

  @Luise: Selv tak for kommentar, og hvor er din blog bare hyggelig. Jeg har lige været inde og kigget, og starter umiddelbart at følge den! Så meget inspiration! 🙂

 • Luise
  3. januar 2012 at 12:01

  Hej!
  Hvor er det dejligt med lidt sommerstemning fra de sydlige breddegrader! Flapjacken ser godt nok lækker ud! Så vidt jeg ved, er det en meget enkel og traditionel engelsk snack/kage, som findes i mange varianter, hvor den basic udgave vist laves på havregryn, sirup, smør og sukker (tror jeg nok). Men der burde være rig mulighed for at finde en god opskrift på nettet 🙂 Jeg har selv en kogebog fra England med et afsnit kun om flapjacks i alverdens varianter.
  God fornøjelse med det hele og tak for en god blog!
  Med venlig hilsen
  Luise
  http://sesamsesam.com/

 • etlivpaalandet
  3. januar 2012 at 8:25

  Den kage ser dejlig ud og det vejr er laaangt bedre end det vi har nu, når nu det ikke er snevejr i danmark 😀

 • Maiken
  3. januar 2012 at 8:17

  Mmm. Jeg har også engang fået flapjack på en cafe i London, og blev lidt forelsket. Havde helt glemt det. Godt nytår!