Tilbehør

Opskrift: Mangosalsa

Opskrift: Mangosalsa | Frk. KræsenOpskrift: Mangosalsa | Frk. KræsenOpskrift: Mangosalsa | Frk. KræsenOpskrift: Mangosalsa | Frk. KræsenOpskrift: Mangosalsa | Frk. KræsenOpskrift: Mangosalsa | Frk. KræsenOpskrift: Mangosalsa | Frk. KræsenOpskrift: Mangosalsa | Frk. Kræsen

Jeg er så glad, for at man endelig kan grille igen. Det er bare noget specielt med kød fra grillen, hotdogs i en park og skumfiduser på pinde (de første tre år jeg boede i Danmark kaldte jeg dem altid skumfilurer, uden at nogen rettede på mig). Men en ting jeg tit synes man bruger for lidt tid på, er bbq-sovsen. Det har jeg bestemt mig for at huske det her år! Jeg skal arbejde mig igennem bbq-sovs-opskrifterne.

Den første sovs jeg prøvet, er en med mango og creme fraiche. Jeg lavede den allerede i februar, da min mor og far og jeg grillede hver aften en ferieuge i Spanien, og nu har den fået lov til at lave en stærk come-back. Jeg lover, den er god, til fisk, kød og grønsager.

Måske er det her også noget for dig?

 • skolou
  15. maj 2013 at 20:23

  Det lyder lækkert!
  Har du egentlig et godt tip til. hvordan man kan finde gode mangoer? For det er svæææært…

  • Linn
   15. maj 2013 at 21:15

   Ahhh… Det er svært. Supersvært. Jeg skal lige tænke mig om, om jeg har nogle gode tip. Jeg plejer nok tit at spise mine når de er lidt overmogne, så er man ligesom ikke i tvivl. Men det kan jo også gå galt, og så bliver man skuffet. I'll be back med et svar!

 • Sanne
  15. maj 2013 at 18:40

  Hvor lækkert. Elsker den søde mango med det stærke. Nej hvor jeg glæder mig til at smage den

  • Linn
   15. maj 2013 at 21:14

   Woho – godt at du kan blive lidt inspireret 🙂

 • Maja
  15. maj 2013 at 18:20

  Elsker dine opskrifter for dummies som mig! 😉 Kunne du ikke lave en opskrift for dummies på frozen lemondade?

  • Linn
   15. maj 2013 at 21:13

   Tak, det glæder mig at høre at du kan lide dem. Jeg skriver "frozen lemonade" på "to-blog"-listen, det lyder som en meget godt alternativ at ha med. Det kommer – men nok først i juni 🙂

 • Milana - TastyPrettyThings
  15. maj 2013 at 8:31

  Lækkert! 🙂 Det lyder som en rigtig sommerfrisk salsa 🙂

  • Linn
   15. maj 2013 at 21:13

   Jeg lover, det er det også!

 • Marian N. Larsen
  15. maj 2013 at 6:39

  Sikke lækker den salat ser ud! Elsker Mango…
  Jeg har lagt mærke til at svenskerne er VILDE med kolde og varme saucer til alt. Der findes jo tusindvis af BBQ sauces i ICA.

  PS. hvis du skal have grill inspiration, så har Jonas Cramby lige udgivet en fed grillkogebog med herlige billeder og tips og tricks til grillerier.

  • Linn
   15. maj 2013 at 21:13

   Hahaha… Ja, det kan da godt være, at vi går lidt amok i grillsaucer. Det har jeg faktiskt ikke tænkt over før, men nu da du siger det… 🙂