Tilbehør

Opskrift: Rabarberchutney

Opskrift: Rabarberchutney | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarberchutney | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarberchutney | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarberchutney | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarberchutney | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarberchutney | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarberchutney | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarberchutney | Frk. Kræsen Opskrift: Rabarberchutney | Frk. Kræsen

Nogle gange da jeg kommer hjem til min mor og far, har min mor gemt opskrifter på retter hun vil at vi laver. Under ugerne når jeg er i København klipper hun ud opskrifter fra forskellige blad og samler i en bunke, og så går vi i gennem dem når jeg er hjemme. Min mor og jeg synes at det er virkelig hyggeligt at lave retterne sammen, og min far synes det er virkelig hyggeligt at fortælle os hvor gode de er da de lander på hans tallerken.

Sidst jeg var hjemme havde min mor fået en opskrift på rabarberchutney fra en af de andre lærerne på hendes skole, Pernilla. I følge Pernille var det bedste med grill-sæsonen den her opskrift, og derfor var vi selvfølgelig nødt til at prøve den. Jeg ved nu ikke hvis jeg vil sige at den er det absolut bedste med grill-sæsonen (for der er så mange ting jeg er vild med), men en af de bedste – det vil jeg gerne sige.

Måske er det her også noget for dig?

 • Erna
  24. september 2016 at 22:15

  Super lækker opskrift , og man skal ikke ud og købe en masse ingredienser man ellers ikke bruger ?

  • Linn
   26. september 2016 at 20:00

   God at høre, du synes, den ser lækker ud 🙂

 • Anne Sophie Graversen Kaan
  6. juni 2014 at 10:11

  Tak for dit svar, jeg tænker jo også at det bliver så lækkert, at det bliver spist op før holdbarhed bliver et problem. Jeg prøver det af i dag. Og ellers kan jeg jo skylle glasset med atamon…

  • Linn
   7. juni 2014 at 9:18

   Det lyder godt 🙂

 • Anne Sophie Graversen Kaan
  4. juni 2014 at 12:14

  Hvor lang tid kan det holde sig?

  • Linn
   6. juni 2014 at 7:37

   Hmm, godt spørgsmål. Vi spiste vores op på to uger, og det klarede den fint. Men tør ikke sige, hvor meget længere den kan stå, desværre.

 • Leen Philips
  20. juni 2013 at 9:02

  Mmmm! That looks really tasty! 🙂

  Come and take a look at my blog to: http://leenphilips.blogspot.be

  • Linn
   20. juni 2013 at 21:37

   It was – and perfect for bbq.

 • SWEET PETROLEUM
  20. juni 2013 at 8:41

  Mmh kan næsten dufte den 😀

  • Linn
   20. juni 2013 at 21:37

   🙂

 • Marian N. Larsen
  20. juni 2013 at 8:38

  Sjovt nok har jeg også lige lavet rabarberchutney – dog med fennikel og kokossukker og minus abrikoser! Det er så laekkert!

  • Linn
   20. juni 2013 at 21:37

   Åh, det lyder også som en meget god version! Det må jeg prøve næste gang.