Mad for begyndere

KONKURRENCE: Vind min kogebog “Mad for begyndere”!

Mad for begyndere | Frk. Kræsen

I dag sker det endelig – min og Jacobs kogebog Mad for begyndere lander i Coops butikker og landets boghandlere. Jeg har brugt de sidste par dage på at lave smagsprøver, for i eftermiddag drikker vi bobler, smager på noget af maden fra bogen og fejrer på min yndlingscafé på Nørrebro. Har du ikke nogle planer, er du mere end velkommen på Café Nørrested på Stefansgade 47. Vi er der mellem kl. 17-19.

Mad for begyndere er den kogebog, jeg selv ønsker, jeg havde haft, da jeg begynde at lære at lave mad. Har du fulgt med på bloggen, kan du med sikkerhed genkende alle mine trin-for-trin billeder i bogen, for alle bogens 52 opskrifter er fotograferet fra start til slut.

Mad for begyndere er fuld af hverdagsmad.
Hurtige retter.
Grønne retter.
Lidt småsyndige retter.
“Jeg vil gerne imponere min nye date”-retter.
Søde retter.

Der er ikke et eller andet på en bund af et eller andet. Det er ikke specielt nyt nordisk. Jeg vil gerne kalde det realistisk mad. Sådan noget mad, du kan lave, når du været i fitness tirsdag aften, og det skal gå hurtigt. Eller sådan noget mad, du kan invitere madklubben med til. Vi prøver at vise, hvor det kan betale sig at gøre sig umage og hvilke gange, du gerne må snyde lidt.

★ KONKURRENCEN ER AFSLUTTET 
For at fejre at bogen er udkommet, har jeg lavet en konkurrence. Der er to bøger på spil. En til dig – og en du kan give i gave til en, du synes er en begynder i køkkenet og kan bruge lidt hjælp.


For at være med i konkurrencen, skal du skrive en kommentar, hvor du motiverer, hvilken begynder du vil give bogen til og hvorfor. Husk også at skrive din mailadresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder. Konkurrencen kører frem til den 26 august.

PS. Du kan selvfølgelig også købe bogen online – du kan finde den her.

Måske er det her også noget for dig?

 • Karina Kjersgaard Skov Hansen
  31. august 2015 at 8:26

  Stod og kiggede bogen igennem i boghandlen i går og tænkte:"Hvor er den lækker!". Min datter på 16 har valgt at flytte over til sin morfar for at gå på gymnasium….Hverken hun eller min far er hajer til at lave mad og skulle derfor have bogen som inspiration og hjælp til at komme i gang med madlavningen.
  De fortjener det bedste – begge to 🙂
  Kh Karina – karinaksh@gmail.com

 • Caja Petersen
  29. august 2015 at 14:49

  min søde veninde Mette er lige flyttet hjemmefra. Hun lever af pasta med pølser fordi det er den eneste ret hun kan lave. Ikke at der er noget galt med pasta med pølser, men det ville være så rart hvis hun kunne invitere en på noget andet end det!
  Hun elsker pænt design og opskrifter for dummies. Den eneste kogebog hun har er 'nemt mad for drengerøve' og helt ærligt, så tror jeg hun har mere brug for din smukke bog.

  Den anden bog vil jeg give til min søster. Hun er lige så elendig til at lave mad, og det er så synd for hende og hendes kæreste når de skal spise færdiglavet mikrobølgeovns mad fordi ingen af dem kan finde ud af at bruge en gryde eller pande.

 • Sine Løkke
  28. august 2015 at 21:18

  Jeg har en ualmindelig dejlig norsk veninde – Linn – der simpelthen er så sød til ofte at invitere mig på mad. Hun hiver mig ud af min hverdagstrummerum med familie i forstaden og ind til venindehygge i byen. Og jeg elsker hende for det. Men helt ærligt…hun er elendig til at lave mad!! Hun forsøger og undskylder altid resultatet…og jeg roser hende så godt jeg nu kan, uden at lyve alt for meget�� Jeg ville elske at kunne give hende kogebogen med alle dine smukke og lækre trin for trin vejledninger. Jeg er overbevist om, at den ville blive brugt flittigt!

  Mange hilsner
  Sine Løkke
  sine_loekke@hotmail.com http://Www.loekkeligetanker.blogspot.com

 • Ann
  28. august 2015 at 7:31

  Jeg ville give bogen til min kæreste. Jeg er selv lidt af en madnørd, men man kan ikke ligefrem sige det samme om ham… Da vi først mødte hinanden, havde vi mange sjove oplevelser i køkkenet, der blev skabt, fordi han netop aldrig havde stået i et før. Menuen stod enten på frysepizza eller spaghetti bolognese (den fra glas). Han kendte tre krydderier: salt, peber og all round mix. Og det var sjældent, der kom grøntsager eller frugt ned i indkøbskurven.
  Meget af dette har ændret sig nu, men det er stadig sjovt at tænke tilbage på, og derfor vil jeg gerne give ham din bog som et minde om vores første tid sammen i køkkenet 🙂

 • Kathrine Predstrup
  27. august 2015 at 14:38

  Jeg vil give den end bog tip min søde veninde med to små børn. Hun kan ofte ikke overskue at lave mad. Jeg håber at din fine bog kan inspirere hende til at lave mad. Den anden vil jeg selv meget gerne have. Jeg er på barsel med barn nr 2 og står for 98% af madlavningen hjemme – har været glad læser af din blog i 1 1/2 år.

 • PiaR
  27. august 2015 at 2:29

  Jeg vil give den ene til min kæreste og den anden til hans lillebror. De skal begge være førstegangsfædre til november og ville have stor gavn af inspirerende og grundige step-by-step opskrifter som deres kærester får glæde af. Nybagte mødre har jo brug for god nærende mad 😉

 • Pernille Iris
  26. august 2015 at 7:41

  Jeg vil faktisk helt ærlig give bogen til mig selv, haha. Jeg vil egentlig rigtig gerne blive bedre til at lave mad, men har ofte ingen idé om, hvor jeg skal starte. Jeg kan også fornemme på min søde kæreste, at det måske ville være en glædelig overraskelse for ham, hvis jeg blev bedre og kom mere i gang i køkkenet 🙂

 • Gitte Manskov Hersom
  25. august 2015 at 17:25

  Jeg vil give det ene eksemplar til min søde, søde kæreste – for efter vi er flyttet sammen har han på nærmest magisk vis glemt alt om hvordan man laver mad. Selv hans rugbrødsmadder kan han knapt selv smører. Så det må vi naturligvis gøre noget ved.

  Det andet eksemplar skal min søster have – hun er lige blevet gift og bygger derfor et familiekøkken op lige for tiden 🙂

 • Lea Dyhrberg
  25. august 2015 at 14:56

  Jeg vil give den ene bog til min "Lillesøster" på 11 år som ELSKER mad!! Tror der er en spirende kok eller madblogger i hende 😉 også er det bare super fed kvali-tid at lave mad sammen 🙂 Den anden vil jeg "dele" med min kæreste.. pakke den pænt ind og kalde det en hentydning. Haha!

 • signeskals
  25. august 2015 at 12:37

  Jeg vil give bogen til min søster som fylder 27 d. 4 sept. Hun har ikke tideligere været interesseret i at lave mad, men efter hun er blevet mor er hun meget interesseret og vil meget gerne have nye ideer

  signe_skalsstyrmer1@msn.com

 • Emillia
  24. august 2015 at 20:35

  Min søster er lige flyttet hjemmefra og hun har ingen evner inden for madlavning, så hun er oplagt til at få en kogebog.

  Natashanm1993@hotmail.com

 • tyur
  24. august 2015 at 19:49

  Jeg il gie gaven til min søster. Hun er nu 55 og er ikke den store madlaver – så det er vel egentlig på tide hun starter – rent faktisk er hun lidt af en dummies i et køkken

  Claus bredsnas3@gmail.com

 • trolderier
  24. august 2015 at 19:10

  Tillykke med den nye titel som kogebogsforfatter! 🙂

  Min søster skulle have en udgave af bogen, ikke fordi hun ikke kan lave mad, men nogle gange mangler hun måske lidt basis køkkenkundskaber…

  benteskou (a) gmail.com

 • Anonym
  24. august 2015 at 14:50

  Jeg ville helt klart beholde en selv, for jeg er en hat i et køkken. Jeg mangler i den grad inspiration.
  Den anden bog ville jeg give til min søster, som altid er klar på lidt nye retter, men ikke springer ud i det uden en sikker opskrift..

  Stort tillykke med bogen. Forhåbentlig får jeg fat i den på den ene eller anden måde 🙂

  Kimmie
  kiimmiielouiise@hotmail.com

 • Pia Quaade
  24. august 2015 at 13:22

  Stort tillykke med bogen – super god idé. Jeg vil gerne vinde bogen til min snart 15 årige, Anna. Hun ejer desværre ikke nogen form for interesse i kulinariske udfoldelser, og jeg frygter hun ender som "køkkenanalfabet" (????), hvis ikke din bog kommer ind i hendes liv!
  Med håbefulde hilsner
  Pia
  pquaade@hotmail.com

 • Anonym
  24. august 2015 at 12:18

  Til lykke med bogen – et genialt koncept! Jeg ville meget gerne forære bogen til min søn, som lige er flyttet hjemmefra. Og så håbe at bogen vil give ham lyst til at lave noget ordentlig mad, så han ikke kun kommer til at leve af toast, rugbrød og pasta 🙂
  Kh heidilascari (a) gmail.com

 • Rasmus Meldgaard
  24. august 2015 at 6:19

  Jeg ville mega gerne vinde den bog! Jeg har en ven ved navn Nicolai, som virkelig ikke kan lave mad 😀 Han kunne godt bruge lidt hjælp!
  Og mine forældre vil elske mig hvis jeg begynder at lave mere mad!

  mail: rameldgaard@gmail.com

  mvh Rasmus

 • Rasmus Meldgaard
  24. august 2015 at 6:18

  Jeg ville mega gerne vinde den bog! Jeg har en ven ved navn Nicolai, som virkelig ikke kan lave mad 😀 Han kunne godt bruge lidt hjælp!
  Og mine forældre vil elske mig hvis jeg begynder at lave mere mad!

  mail: rameldgaard@gmail.com

  mvh Rasmus

 • Astrid Valbirk
  23. august 2015 at 19:47

  Åhh hvor vil jeg gerne vinde den bog! ???? Så har jeg den, når jeg flytter hjemmefra ???? Jeg vil selvfølgelig give den til min dejlige veninde, så hun også kan få inspiration, når hun flytter hjemmefra ????

 • Maria Ørum
  23. august 2015 at 17:54

  Jeg vil give den til min søster,hun er blevet alene med 6 børn,efter at hun i mange år har boet sammen med en kok og hun derrved ikke har skulle lave mad.
  Derfor trænger hun til at starte lidt blidt op igen og få noget god inspiration
  Marialundpedersen@gmail.com

 • Freja Thygesen
  23. august 2015 at 17:23

  Uha altså jeg ville nok give den til min gode veninde Maja, som ligesom jeg-selv er ved at flytte til Kbh. Det er en bog jeg med sikkerhed ved hun ville få brug for.
  Jeg flytter til Kbh her i september måned, og som den bonde-pige jeg nu er, hehe, så har mor jo altid stået i køkkenet, og nu er det på tide at jeg selv står på egne ben, og jeg er sikker på at din mega gode ide af en kogebog vil hjælpe mig godt på vej!
  Jeg har aldrig selv tænkt på den med, "Jeg vil gerne imponere min nye date"-retter, men hold da op hvor er det en god ide!
  Tillykke med bogudgivelsen, jeg glæder mig til at læse din bog! 😀

  Min mail er Fbthygesen@gmail.com
  Mvh Freja Thygesen.

 • Emma Svendsen
  23. august 2015 at 14:59

  Jeg ville nok give bogen til min gode veninde, som lige har fået kæreste på – så hun kan imponere ham, næste gang han er på besøg!!

  ems.svendsen@gmail.com

 • Anette
  23. august 2015 at 11:48

  Stort Tillykke med bogen ????????
  Hvis jeg skulle blive den superheldige vinder, vil jeg forære bogen til min søde 20-årlige datter, der ikke synes madlavning er spændende….endnu i hvert fald ????

  Anette / nordkraft@ live.dk

 • Ida
  23. august 2015 at 10:23

  Jeg vil helt klart give den til min far. Min far bor alene, og har altid fået mad serveret fra min mor – så han er ikke just mesterkok med to retter på menukortet. Derfor synes jeg han trænger til et frisk pust en sund og nem retning, og det ville din bog helt klart være med til!
  Håber at han får den, så han kan invitere mig på mad, uden at det er hjemmebragt pizza 😉

  Ida
  idamaigaard@live.dk

 • Kathrine Marie
  22. august 2015 at 22:29

  STORT tillykke med bogen – hvor ser den fin ud!
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skulle den ene bog gå til min veninde, som lige er flyttet hjemmefra og trænger til noget hjælp 😉

  Kathrine / kathrinems96@gmail.com

 • Karen Torp
  22. august 2015 at 19:46

  Jeg ville helt klart give bogen til min storebror. Han er mildest talt ikke specielt god i et køkken:) Når det er hans mad-dag kan man altid regne med at vi enten får kartoffelmos eller rester fra tidligere på ugen. Det ville være super fedt hvis han begyndte at lave noget mere spændende;)
  ….og stort tillykke med bogen

  -Karen
  kktorp@gmail.com

 • Lena
  22. august 2015 at 19:37

  Tillykke med udgivelsen!!!

  Jeg ville give den anden bog til min svoger, tænker det kunne være god inspiration til ham, som han også kunne lave sammen med sin datter.

  Lena
  Kardemommefroeen@gmai.com

 • Anonym
  22. august 2015 at 17:40

  Fedt med en konkurrence. Jeg vil give bogen til min lillebror, da han elsker at være i køkkenet og lave mad sammen med mig, men når jeg ikke lige er hjemme det meste af tiden, ville det jo være perfekt med en "bog for begyndere" 😉

  – Katrine
  katrinesommer@hotmail.com

 • Anonym
  22. august 2015 at 12:35

  Jeg vil helt klart give den til min kæreste – så kan det være, at han begynder at lave lidt mad i stedet for at jeg skal lave det hver dag 😉

  mvh. Caroline
  carokjelle@hotmail.com

 • Laura
  22. august 2015 at 10:30

  Tillykke med bogen, Linn!
  Jeg vil gerne give bogen til min storebror, hvis hofret er spaghetti-sandwich; Hvidt brød, kogt spaghetti og ketchup… Men jeg ved, han rent faktisk gerne VIL udvide sin opskriftsamling lidt til det bedre.
  Mange hilsner fra Laura
  mulle_frandsen(snabel-a)hotmail.com

 • Tine Roskvist-Toldam
  22. august 2015 at 5:29

  Fedt bogprojekt. ????
  Hvis jeg vinder vil jeg give bogen til min søn Asger på 8 år. Han elsker at lave mad men er ikke så god til at læse endnu. Bogen vil give ham god motivation til at læse men især give ham mulighed for at lave mad alene, som han rigtig gerne vil. ????
  Vh Tine. tineros13@gmail.com

 • Anonym
  21. august 2015 at 19:03

  Jeg vil give bogen til min søn Mark 21 år der flytter hjemmefra den 21 sep. Han kan lave omelet og pasta så bogen vil falde i god jord hos ham. Lotteogsteen@email.dk. Knus Lotte. ������������������������������������������������������������������

 • Anonym
  21. august 2015 at 12:59

  Stort Til Lykke med bogudgivelsen.
  Jeg vil glæde mig til at bruge bogen selv og så trække lod mellem veninderne om bog nummer to.
  vivilisner@hotmail.com

 • Marie Josiasen
  21. august 2015 at 11:48

  Jeg vil give den til min far. Som en kærlig joke, da han bestemt ikke er nogen haj i et køkken!

 • Anonym
  21. august 2015 at 10:11

  Stort tillykke med bogudgivelsen – den ser helt fantastisk ud! Jeg er vild med din tilgang til madlavning, og med din fortsættelse af bloguniverset er jeg sikker på, bogen skiller sig rigtig godt ud fra alle de andre bøger på markedet.
  Jeg ville give den ekstra bog til min tvillingesøster, da hun ofte efterspørger ny inspiration på nem hverdagsmad, og det er jeg helt sikker på, hun ville kunne få igennem din flotte bog! 🙂

  johanne_ls@hotmail.com

 • Siif Floor
  21. august 2015 at 9:47

  Ihhh hvor ser din bog fin ud!!! 🙂 Wow!! Jeg vi glæde mig til at bruge den sammen med min datter på 9, som elsker at komme med i køkkenet. (Shhh… tror også min mand kunne finde ud af at lave mad efter den… 😀 )

  Din opsætning er lige præcis det jeg har savnet ved så mange andre kogebøger. TAK!

  Hvis jeg er heldig at vinde, så skal min veninde have den, hun savner tit inspiration i køkkenet til at lave mad med hendes søn 🙂

  Mailadr. rollike@gmail.com

 • Anonym
  21. august 2015 at 9:43

  Kære Linn.

  Stooooort tillykke med din fine bog – så sejt!

  Jeg bruger din blog og dine opskrifter rigtig meget, når jeg skal inspireres eller lige søger den allerbedste opskrift på verdens bedste chokolade cookies eller brownies eller fudge eller…. Du har altid fool proof opskrifter hvor man er garanteret et godt resultat og med de fineste billeder til.

  Jeg ville elske at vinde din nye kogebog, som garanteret er den første i rækken, til min datter på 11 år som altid gerne vil være med til at bage og lave mad. Tålmodighed er dog ikke hendes stærke side, så både at følge en opskrift og at lytte til sin mor er ekstremt udfordrende. 🙂

  Tænker at en billed-kogebog må være perfekt til at holde hendes madlavningsinteresse i gang og gøre det nemmere for hende at blive selvkørende i køkkenet. Og så kan hun jo passende lave nogle af dine fantastiske retter til sine forældre. 🙂

  Kh
  Birgitte
  bibu@mail.dk

 • calmlund
  21. august 2015 at 9:25

  Kæmpe stort tillykke med bogudgivelsen. Og jeg kommer endda til KBH i dag – så kunne sagtens være at jeg kiggede forbi 🙂

  Jeg elsker dine mad for dummies og har et board på pinterest kun til dine opskrifter 🙂 så ville være vild med din bog. Den anden ville jeg give til min lillebror der flyttede hjemmefra for snart 2 år siden og endnu ikke hat inviteret på mad 🙂

  Min mail er: calmlund@gmail.com

 • Charlotte K
  21. august 2015 at 9:25

  Kæmpe tillykke med bogen… Glæder mig til at have den i hænderne.
  Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg elske at give den anden til min datter.
  Hun er lige flyttet hjemmefra og kunne så godt bruge en bog som Jeres, der er indbydende og så fint illustreret med trin for trin billeder.

 • Lars Occhionero
  21. august 2015 at 9:21

  Hej Linn, og tillykke med bogudgivelsen.

  Jeg skal da også være med i konkurrencen, og jeg ved liige præcist hvem der skal have min "ekstra bog." Jeg bor nu i et lille bofællesskab med min kæreste og to venner. Vi har hver især en "maddag" hvor vi laver mad til de andre, og det er ofte ret godt, da både min kæreste, den ene af mine venner og jeg selv er rimelige til det med madlavning. Men så bliver det mandag og Michaels tur. Nogen gange klares det med pitabrød eller wraps, andre med "frostmarked" fra Lidl og hvis ikke begynder vi alle at bede til at han ikke brænder køkkenet ned. Han er blevet bedre, men kun efter kyndig instruktion i avancerede ting så som: hakke løg, koge pasta, koge kartofler. Så ja, han trænger i den grad til en bog for begyndere… Og det er måske også snart på tide, han er lige fyldt 30!

 • Anne-Marie Andersen
  21. august 2015 at 8:09

  Tillykke med bogen. Den vil jeg elske at vinde. Min datter på 18 skal have den anden bog hvis jeg er heldig. Held og og lykke med bogen.

  Kh.
  Anne-Marie

 • Pernille
  21. august 2015 at 7:43

  Jeg ville rigtig gerne vinde bogen selv, men jeg ville allerhelst give den til min veninde. Når hun laver mad, laver hun altid det hun betegner som "sine retter" – altså de retter hun er tryg ved at lave og som oftest har en gammel opskrift på. Jeg tror det vil være en fornøjelse for hende at opleve, at det ikke er så svært at lave mad og udvide mængden af "hendes retter".
  God dag! Kh Pernille (pernillefrank (a) gmail.com)

 • Anna
  21. august 2015 at 7:08

  Åh hvor ville jeg gerne have din fine bog Linn!
  Den anden ville jeg helt klart give til min far. Han har aldrig haft hverken lyst eller evner, til at lave de store madretter i køkkenet. Men indenfor de seneste måneder har han udfordret sig selv med en ugentlig dag og har faktisk lavet nogle helt okay ting.
  MEN han siger selv, at han mangler inspiration og nemme opskrifter – derfor ville din kogebog jo være perfekt for ham 🙂

  Kh Anna
  anna.clemen.bartels@hotmail.com

 • Julie Fisker
  21. august 2015 at 7:02

  Stort tillykke med bogen, Linn! Det er så velfortjent, at den endelig er kommet ud 🙂
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde to bøger, ville jeg helt sikkert forære den ene til min lillesøster, der er flyttet hjemmefra for ikke så længe siden. Hun vil rigtig gerne lave god, velsmagende og enkel mad, men mangler både idéer og erfaringer – noget jeg er sikker på, din bog vil kunne være med til at give! 🙂

  De bedste hilsner
  Julie

  juliefisker@hotmail.com

 • Anonym
  21. august 2015 at 6:58

  Min niece skal have bogen. Hun skal lære at lave mad, så hun kan lave det, hun kan lide i stedet for at være nødt til at spise det andre serverer for hende.
  malinadm (snabel-a) gmail.com

 • Nanna
  21. august 2015 at 5:38

  Jeg vil give bogen til min veninde. Hun bor på kollegie og laver næsten aldrig mad for "det kan ikke betale sig når hun bor alene", som hun selv siger. Men hun ved ikke hvor hurtigt man kan lave en lækker og sund ret 🙂 jeg vil selv gerne vinde bogen, da jeg godt kunne bruge lidt ny inspiration. Synes jeg kører lidt i de samme retter herhjemme

 • Nadia Nielsen
  21. august 2015 at 3:28

  Ih hvor ser bogen fin ud! 🙂 Jeg håber, at jeg motivere gennem min blog, som har fokus på sund mad, som er helt enkelt, men stadigvæk super lækkert. Og i den forbindelse er jeg sikker på, at jeg vil kunne få massere af inspiration fra de flotte bog! 🙂 Jeg vil give bog nummer to til min lillesøster, der snart skal flytte hjemmefra og som vist nok ikke er så vant til at stå i et køkken 😉

  lifebynan@hotmail.com

 • Rikke
  20. august 2015 at 20:30

  Jeg vil give bogen til min kæreste, som netop er flyttet ind hos mig og oftest udnytter min lyst til at stå i køkkenet, så han selv slipper.
  Jeg har vist ham dine opskrifter tidligere, og han var vild med enkelheden, så måske han kan blive en lidt bedre kok med din bog 🙂

  rikkedamholt(a)gmail.com

 • Nana Sophie Holm
  20. august 2015 at 18:55

  Jeg vil give den ekstra bog til min kære storebror, som har boet ude i 7 år, men kun har lært at lave røræg og riste brød uden at det brænder på – det til trods for, at han elsker god mad og kan tale entusiastisk om et restaurantbesøg i timer! Han fortjener i den grad at kunne kreere sine egne lækre retter, og starten på en kulinarisk rejse kan kun blive god med en udførlig kogebog som din og Jacobs 🙂

  Kæmpe stort tillykke med udgivelsen!

  nana.sophie.holm@gmail.com

 • Stine Petersen
  20. august 2015 at 18:12

  Jeg vil give bogen til min lillesøster, som netop er flyttet til KBH for at læse. Hendes kundskaber i et køkken rækker til rugbrødsmadder og pasta med tomatsauce, og tror derfor hun vil blive rigtig glad for en nem kogebog 🙂 Krydser fingre!

 • Louise
  20. august 2015 at 17:50

  Jeg har en kusine, der skal til at flytte hjemmefra, og jeg er ret sikker på, at hun ikke har lavet ret meget mad, hjemme hos sin mor, så hun ville være den perfekte modtager!

  Og tillykke med udgivelsen

  Syren_l@hotmail.com

 • Louise
  20. august 2015 at 17:50

  Jeg har en kusine, der skal til at flytte hjemmefra, og jeg er ret sikker på, at hun ikke har lavet ret meget mad, hjemme hos sin mor, så hun ville være den perfekte modtager!

  Og tillykke med udgivelsen

  Syren_l@hotmail.com

 • Louise
  20. august 2015 at 17:50

  Jeg har en kusine, der skal til at flytte hjemmefra, og jeg er ret sikker på, at hun ikke har lavet ret meget mad, hjemme hos sin mor, så hun ville være den perfekte modtager!

  Og tillykke med udgivelsen

  Syren_l@hotmail.com

 • Jenny
  20. august 2015 at 17:49

  Min lille bror, fordi han altid siger om min mad "det må du vise mig, hvordan du laver"
  Jenny.ree(at)gmail.com

 • Elin Støttrup
  20. august 2015 at 17:49

  Jeg vil give den til mine børn, de skal jo også lære at lave mad 🙂
  Pixeline 77@gmail.com

 • Cæcilie
  20. august 2015 at 16:58

  Den bog er nærmest skrevet til min dejlige veninde, der havde 30-års fødselsdag i går – hun har mange talenter, men madlavning er ikke blandt de største 😉 Det kunne være så hyggeligt at lave nogen af opskrifterne sammen med hende – og håbe på hun inviterer til mad næste gang 😉

 • Britta Storm
  20. august 2015 at 16:45

  Min søn på 10 år skal helt klart have bogen! Han er begyndt at interessere sig for madlavning og det skal opmuntre ????

 • Malene Krogh Thyssen
  20. august 2015 at 16:39

  Jeg ville give bogen til min nye kollega Mads. Mads er en ung, nyuddannet og en smule kejtet IT-nørd, som nu er havnet i et IT-firma bestående af kun kvindelige kollegaer. Mads er bestemt en nybegynder i køkkenet, og vi forsøger at gøre alt hvad vi kan, for at lære ham nogle gode tricks. Vi har endda haft Mads med på et bagekursus 🙂 Mads vil gerne holde indflytterfest for sine nye kolleger, og her tænker jeg at din bog ville være guld værd for den stakkels gut… Den ville i hvert fald hjælpe godt på vej i køkkenet, når han skal lave mad til en hel flok madnørder som hans nye kolleger. Jeg krydser alt hvad jeg kan, og håber, at jeg kan få lov til at hjælpe Mads lidt på vej, med din nye bog!

 • Marianne Holst
  20. august 2015 at 16:21

  Tillykke med udgivelsen.
  Jeg ville give bogen til min datter på 11, som lige har bedt om.en ugentlig mad dag.

 • pia sroka
  20. august 2015 at 14:33

  Tillykke med bog udgivelsen, den ser meget indbydende ud, og nem at følge opskrifterne, jeg vil give bog nr. 2 til min søn som snart skal flytte hjemmefra, han laver ikke særligt tit mad,og når han endelig laver lidt mad, spørger han hele tiden,så denne ville være til stor hjælp,når han flytter hjemmefra,og skal lave mad selv. 🙂
  piastulle@hotmail.com

 • Pia H
  20. august 2015 at 13:37

  Hej Linn

  Jeg tager hatten af for dig… tror jeg har fulgt dig siden, du tog dine første spæde skridt… og hvilke fremskridt 😀 Jeg har aldrig været i tvivl om, der nok en dag, skulle komme en bog… selvfølgelig vil jeg gerne eje den, for føler jo… jeg kender dig 😀

  Bog nr. 2 ville jeg helt klart forære min søde svigerinde, som får paniske anfald, når hun skal lave selv den mindste ting. Hvis du vidste, hvor mange gange jeg har hende i røret, når de får gæster 😀 Sødt… men ikke særlig overraskende, når man selv er gæst… vel??

  Men skulle jeg ikke være så heldig at løbe med sejren… vil jeg alligevel ønske dig og Jacob stort tillykke med bogen. Gid jeg havde mulighed for, at svinge forbi i dag… men det har jeg desværre ikke.

  Mad-glade hilsner
  piahaun@gmail.com

 • Nicoline
  20. august 2015 at 13:35

  Først stort tillykke med bogen, den ser flot og inspirerende ud.

  Hvis jeg vandt skulle min veninde Manju have den. Hun er en person der syntes at leve af pasta med ketchup er fint, men når hun er sammen med mig prøver hun nye ting og syntes det smager godt. Det der er problemet er at hun er meget kræsen og derfor ikke prøver så meget nyt men også at hun ikke kan finde ud af det så jeg vil gerne vise hende at det er nemt at lave noget lækkert (som ikke er pasta med ketchup) og jeg tror din bog er den perfekt gave til hende da hun er en begynder ????

  Håber jeg/vi vinder.
  Nico.daugaard@hotmail.com

 • Isabella
  20. august 2015 at 12:57

  Hvor er det bare flot med den bogudgivelse, det er virkelig fortjent. Jeg har virkelig nydt dine billeder og opskrifter her på bloggen, og det har været fedt at følge dig 🙂

  Jeg vil gerne give min søde veninde, Lisbeth, din fine bog. Hun er lidt af en retard i køkkenet, og det ville med højeste sandsynlighed nok gå lidt nemmere med en begynder madlavningsbog. Plus jeg er helt sikker på, at hun vil nyde dine fotografier ligeså meget, som jeg gør.
  Alt det bedste.
  – Isabella, Roeen@live.dk.

 • Maria Hoffbeck fra en verden af kunst
  20. august 2015 at 12:03

  Stort tillykke med jeres bog 🙂
  Jeg synes I har fat i et rigtig godt koncept 🙂

  Der er rigtig mange som har en lille hjerneskade og som kan have svært ved hverdagens mange gøremål blandt andet at lave mad.
  Mange små hjerneskader har det med sig, at det er nemmere at huske og få noget praktisk fra hånden, når det er sat op med tydelige billeder og med trin for trin gøremål – og netop dette har I formået i bogen og på bloggen og derfor vil jeg forære min bog til en kær jeg har, som har fået en traumatisk hjerneskade og som vil gavne så meget af jeres bog i tiden frem 🙂

  De bedste hilsner og pøj pøj i aften.
  mariahoffbeck@gmail.com

 • Christina Løvfall Hansen
  20. august 2015 at 11:57

  Jeg vil give bogen til min gode veninde, som er håbløs i et køkken, men så gerne vil kunne imponere 🙂

  christinaloevfallhansen@gmail.com

 • Anonym
  20. august 2015 at 11:46

  Kæmpe tillykke med bogen! Jeg ønsker mig bogen, fordi jeg savner inspiration til nemme og lækre retter, der er nemme at gå til efter en lang dag på studiet 🙂

  Vh Stephanie
  Agf_fanen@hotmail.com

 • Louise
  20. august 2015 at 11:30

  Hej Linn
  Stort tillykke med bogen! Jeg kan desværre ikke komme og fejre det med dig senere. Men jeg vil meget gerne vinde bogen. Den ekstra bog skal helt sikkert gå til min kollega. Hun elsker stadig at lave mad efter Anders Ands kogebog 🙂
  Hilsen Louise
  louidam@gmail.com

 • Pia Eriksen
  20. august 2015 at 11:12

  Jeg vil give bogen til ældstedatter på 19.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

 • Anonym
  20. august 2015 at 10:45

  Stort tillykke med udgivelsen! Hvis den er lige så god som bloggen, kan det ikke gå galt 🙂
  Jeg ville dele med min niece, som står overfor at skulle flytte hjemmefra og stå på egne ben.

  Mange hilsner Anette soi090921@gmail.com

 • Sille Tjørnelund
  20. august 2015 at 10:42

  Jeg vil give den ene kogebog til Kenneth fra mit køkken. Han sveder tit over, når det er hans tur til at lave mad i vores fælles madklub på kollegiet.
  Den anden ville jeg give til min lillebror, der inden for få år flytter hjemmefra 😉

 • filsø
  20. august 2015 at 10:25

  Tillykke med din bogudgivelse – det må føles fantastisk.
  Jeg vil give den ene bog til min kære far. Da min mor gik bort for 2,5 år siden måtte min far igang med at lave mad selv. Min far er bragende dygtig til mange ting – i sær at være landmand som han var i nærmest 40 år, men mad skulle han først kære at lave som 62 årig. Det er svært. Han er sej og knokler med det – og han vil elske din kogebog – det ved jeg for jeg har vist ham din blog 😉
  Den anden bog skal min kærestes to børn have – Anna og August på 11 og 8 år har en maddag hver hos os og de elsker at lave mad. Held og lykke med udgivelsen 🙂

  • Linn
   31. august 2015 at 9:39

   Hej Filsø, jeg har sendt dig en besked. Du har vundet bøgerne – så nu mangler jeg kun din adresse, så de kan blive sendt afsted 🙂 Kh. Linn

 • melancton
  20. august 2015 at 10:08

  dejligt med en brugbar bog:-)
  Jeg vil dele den med min datter so er flyttet hjemmefra og lever alt for meget af købe mad – ville ønske at hun kunne finde interessen for madlavning. Hvis jeg vinder skal min anden hjememboende datter få lov at bruge den anden så hun er klar til at flytte hjemmefra – og vi i familien vil glæde os til at smage hendes "forsøg"
  God vind med bogen

  Venligst Lisbeth M. Nielsen // melancton@live.dk

 • Anonym
  20. august 2015 at 10:04

  Tillykke med bogen 🙂
  Jeg vil give bogen til min 15-årige lillebror, som er glad for både at spise og lave mad, men stadig mangler erfaring og fif til vellykket madlavning. Han har i forvejen "Drengerøvs kogebogen" som også er meget pædagogisk og god til nybegyndere i et køkken, men mange af opskrifterne i dén bærer netop præg af at være meget "drenget" og mangler lidt grønt tilbehør og et mere kvindeligt touch 😉 Det kunne din kogebog måske supplerer med? Kh Stine (Stinefisker90@gmail.com)

 • Amalie Poulsen
  20. august 2015 at 10:04

  Jeg vil give bogen til min datter, som lige er blevet 13, og så småt begynder at interessere sig for at lave mad. Jeg kunne selvfølgelig også give den til min mand, som skifter mellem de samme 3-4 retter hele tiden … 🙂

 • Tekla Bach
  20. august 2015 at 9:59

  Ihh altså glæder mig meget til at se jeres kogebog, har nydt dine trin for trin guider her på siden. Mest fordi jeg virkelig synes at de giver en god gennemgang, så alle kan være med.
  Jeg ville give den ene bog til mine roommates, eller rettere til lejligheden, så den skulle bo her fast. Vi bor i en deleljelighed, hvor det hovedsagligt er studerende der bor, og i de 6 år jeg har boet her, har der været flere unge studerende, frisk hjemmefra, som virkelig havde brug for en guide i køkkenet.
  Så at donere et eksemplar af "Mad for begyndere" til alle stedets fremtidige beboere, ville være en smuk farvelgave. Jeg flytter nemlig snart herfra, for at flytte sammen med kæresten, så stedets madmor vil ikke længere være til rådighed for vejledning 😉
  mvh Tekla Bach
  http://www.glutenfriforbegyndere.dk
  mail@glutenfriforbegyndere.dk

 • Anonym
  20. august 2015 at 9:49

  Stort tillykke med bogudgivelsen – det er sådan nogle lækre retter du altid laver. Jeg vil enormt gerne have fingrene i din bog – så derfor tilmelder jeg mig hermed konkurrence med at fortælle, at jeg motiverer mine teenagebørn til at stå i køkkenet – det er jo ikke "rocket-science", hvilket din blog og nu også bog er et bevis på :o). Hvis jeg vandt, vil jeg forære et eksemplar af din bog til min 17-årige datter, som er en rigtig foodie og som elsker at lave mad – så længe det ikke er for kompliceret – derfor er din bog ren "win win". God fornøjelse med bogsalget. Jeg krydser fingre for, at jeg har en chance i konkurrencen. Bedste hilsner fra Jette (jvt_dk@hotmail.com)