Mad for begyndere

Yay – i dag udkommer ‘Mad for begyndere – mere grønt’

Mad for begyndere - mere grønt | Frk. Kræsen

I dag udkommer min kogebog Mad for begyndere – mere grønt. Jeg har glædet mig til at vise bogen frem, siden jeg fik det første eksemplar i hænderne i starten af måneden, og jeg håber sådan, den bliver modtaget godt.

Bogen har samme fokus som bloggen – det er nem (grøn) hverdagsmad, hvor alle kan være med. Du kan finde alle ingredienser, du skal bruge, i et almindeligt supermarked. Da jeg har lavet bogen, har jeg virkelig prøvet at fylde den med realistisk mad – for jeg synes, det er sjovere at lave mad, hvis man har nogle successoplevelser i køkkenet (og det gælder vist både for begyndere og for alle andre).

Alle retter i Mad for begyndere – mere grønt er ikke 100% vegetariske, men mange af dem er. Og i de retter, hvor der er kød, er det stadigvæk det grønne, der spiller hovedrollen. Netop som det er hjemme i mit eget køkken.

Sådan her står det på bagsiden af bogen:

Mere grønt til dig, der er ny i køkkenet!

Grønt er godt, men hvad stiller man op med grøntafdelingens mysterier? Kom med på en grøn rejse, hvor asparges, fennikel og spidskål forvandles til enkle og velsmagende hverdagsretter som pasta med asparges, rødbedetærte, cæsarsalat, falafler, friske forårsruller og rødkålssalat.

‘Mad for begyndere – mere grønt’ indeholder over 60 opskrifter til hele året: Forår, sommer, efterår og vinter. Der er også søde sager som frozen cheesecake med jordbær og bananispinde med chokolade, og lækkert tilbehør som naanbrød, pesto og kryddersmør.

Alle opskrifter er fotograferet fra start til slut – så det bliver ikke lettere at lave mere grøn mad. Første foto viser alle ingredienserne, du skal bruge, og så er det bare at følge opskriften foto-for-foto, til det færdige måltid står på bordet.

Du kan købe bogen i mange af Coops butikker, i de fleste boghandlere og på Saxo. Og kigger du ind igen i weekenden, kan du vinde et eksemplar, for der har jeg en konkurrence.

Mad for begyndere - mere grønt | Frk. Kræsen

Måske er det her også noget for dig?

 • Ida
  26. august 2016 at 15:59

  Tillykke 🙂

 • lovisen
  25. august 2016 at 22:51

  Tillykke med den.
  Vi har været rigtig glade for din første bog, så mon ikke også denne her skal købes 🙂

  • Linn
   26. august 2016 at 9:08

   Tak! Og hvor dejligt at høre, at I været glade for den første. Det glæder mig 🙂

 • Camilla Almlund
  25. august 2016 at 11:26

  Wee glæde rmig til at få fingere i den.

  • Linn
   25. august 2016 at 14:04

   Yay! 🙂