Ikke kategoriseret/ Podcast

Podcast: Om pølse

Podcast: Om pølse Podcast: Om pølse

Fra i dag kan man lytte til Frk. Kræsens marts-program på Den2Radio. Et radioprogram om mad og mennesker, der godt kan lide mad. Den her gang handler programmet om pølse og hotdogs. Du lytter, gennem at kigge ind på den2radio.dk HER.

I det her program har jeg været forbi Guldberg Slagter på Guldbergsgade 51 på Nørrebro i København. Slagter Jan Rasmussen fortalte mig om hvordan man kan lave sin egen pølse og jeg fandt ud af at en kødkvarn hedder en kødhakkere i Danmark (og det er ret godt at vide, dan man bruger den da man laver pølse…).

I programmet møder jeg også Claus Christensen, som står bag døp, den økologiske pølsemand, som jeg skrev om på bloggen i sidste uge. Vi taler øko-hotdogs og pølsevognskultur.

Sidst i programmet fortæller Bettina Buhl fra Dansk Landsbrugsmuseum om hvorfor vi spiser vores hotdogs i et brød.

Har du noget på hjerte da du lyttet, må du gerne lægge en kommentar, eller sende en mail. Jeg kan fanges på frokenkraesen (at) linnkatarina.com

Næste program kommer i slutningen af april. Et arkiv til gamle programmet kan du finde HER. Og dagens program kunne du finde HER.

Måske er det her også noget for dig?

 • Mia
  23. marts 2013 at 20:12

  Hej Linn

  Jeg har lige hørt dit program om pølser og synes virkelig godt om det. 🙂 Rigtig hyggeligt og informativt. Ved du om det er muligt at downloade dine radioprogrammer som podcast, så jeg kan tage dem med mig på farten?

  Mvh Mia

  • Linn
   24. marts 2013 at 10:30

   Det glæder mig virkelig at høre at du kan lide mit program. Man kan godt downloade mine programmet som podcast – MEN de ligger i samme lydfil som alle andre program den2radio sender samme uge. Det betyder med andre ord at en podcast er cirka 3 timer lang, og lytteren bliver nødt til at selv finde frem til hvor i podcasten Frk. Kræsen ligger. Det er en ret skidt løsning, men desværre den eneste der er.

   Her kan du finde de gamle programmerne:
   https://itunes.apple.com/podcast/d2r-podcast-aac/id285865655

   Frk. Kræsen er med den 16-22 februar med brød-programmet.

   Du kan altid lytte til programmerne direkte på den2radios hjemmeside, så længe du har net. Jeg plejer fx at lytte derfra gennem telefonen på min cykeltur.

   🙂