Podcast

Podcast: Om pop up-restauranter

Fra i dag kan man lytte til Frk. Kræsens maj-program på Den2Radio. Et radioprogram om mad og mennesker, der godt kan lide mad. Den her gang handler programmet om pop-up-restauranter. Du lytter, gennem at kigge ind på den2radio.dk HER.

(Det kan nogle gange være lidt svært at afspille programmet i nogen browser, så lykkes du ikke ved dit første forsøg, så prøve igen lidt senere…)

Restaurant DayRestaurant DayRestaurant Day

Den 18 maj var det Restaurant Day i Danmark, og det kan man selvfølgelig høre om i den her måneds radioprogram. Det her afsnit af Frk. Kræsen byder både på stemningsreportage fra dagen og Ida Maries og min restaurant, og et interview med iværksætter Cathrine Frederiksen, som tog initiativ til Restaurant Day i Danmark.

Desuden har jeg mødt Solfinn Danielsen, Esben Grundtvig, Marco Hansen, som står bag den københavnske pop-up-restaurant Rødder.

Har du noget på hjerte da du lyttet, må du gerne lægge en kommentar, eller sende en mail. Jeg kan fanges på frokenkraesen (at) linnkatarina.com

Næste program kommer i slutningen af juni. Et arkiv til gamle programmet kan du finde HER. Og dagens program kunne du finde HER.

Måske er det her også noget for dig?

 • lacucinanada.com
  26. maj 2013 at 10:10

  Så FINT, Linn.
  Skønne stemningsbilleder, og én ting havde vi tilfælles denne gang: sindsyg godt vejr!

  • Linn
   27. maj 2013 at 21:26

   Tak! Ja, det var dejligt dejligt vejr – det må det gerne blive igen 🙂