Podcast

Podcast: Om kaffe

I dag er det præmiere for det første program af Frk. Kræsen på den2radio.dk. Et radioprogram om mad og mennesker, der godt kan lide mad. Programmet handler om kaffe, noget som rigtigt mange dansker drikker hver dag. Du lytter, gennem at kigge ind på den2radio.dk HER.

(Det kan nogle gange være lidt svært at afspille programmet i nogen browser, så lykkes du ikke ved dit første forsøg, så prøve igen lidt senere…)

Podcast om kaffe | Frk. Kræsen

I programmet møder jeg blandt andet Klaus Thomsen, som ikke blot har vundet verdensmesterskabet i at lave kaffe, men også er en af fire grundlæggere til The Coffee Collective i København. Han viste mig rundt i The Coffee Collectives lokaler på Godthåbsvej, byd på cappuccino og fortalte hvordan man laver den perfekte kop kaffe. Jeg fik også mulighed at kigge ordentlig i deres nye bog ”God Kaffe – En grundbog for kaffeeleskere”, som jeg rigtigt godt kan anbefale hvis man vil vide endnu mere end det Klaus fortæller i programmet.

Podcast om kaffe | Frk. Kræsen

Jeg mødte også madbloggeren Anne au Chocolat, som fortalte mig lidt mere om hvad man egentlig kan spise til sin kaffe. Vi snakkede (og spiste) chokolade og søde sager en eftermiddag på Nørrebro.

Podcast om kaffe | Frk. Kræsen

Afslutningsvis har jeg mødt Signe Voltelen fra Open Garden Copenhagen, som er arkitekt og urban farmer. Hun fortalte hvorfor man ikke skal smide sit kaffegrums ud.

Næste program kommer i slutningen af februar. Et arkiv til gamle programmet kan du finde HER. Og dagens program kunne du finde HER.

Måske er det her også noget for dig?

 • Jesper Jarlskov
  22. januar 2013 at 19:28

  Ved du om det bliver muligt at abonnere på programmet som podcast, så man kan få de nye shows som de kommer ud?

  • Linn
   23. januar 2013 at 13:39

   Lige nu er det kun muligt at abonnere så at man får ALLE program der bliver sendt hver uge. Hvilket betyder at hvis du kun vil abonnere på Frk. Kræsen hver fjerde uge, får du alligevel X antal andre program hver uge, og da Frk. Kræsen endelig kommer, så skal du lytte igennem/spille frem til det program du vil lytte til. Den mulighed findes her: http://feed.podcastmachine.com/podcasts/70/mp3.rss

   Men jeg tjekker selvfølgelig med dem om det ikke kan lyde sig gøre på nogen anden måde. SÅ svært burde det vel ikke være?

 • Ann-Christine
  21. januar 2013 at 14:00

  Hvor er du sej!
  Mega hyggeligt program og du har så sød og skøn en stemme at lytte til. Glæder mig til mere
  Kh Ann-Christine

  • Linn
   21. januar 2013 at 14:58

   Det glæder mig rigtigt meget at du kan lide det første program – og at du synes jeg er hyggelig at høre på. Tak! 🙂

 • Ida Marie Banke
  20. januar 2013 at 15:25

  Jubii Linn, hvor er det skønt! Stort tillykke med dit fine program 🙂
  Håber du er på toppen igen og glæder mig til at vi ses!
  Kh IM

  • Linn
   20. januar 2013 at 16:52

   Super-meget tak. Jeg er rask og smilende igen – og jeg glæder mig også rigtigt meget til at ses næste gang 🙂

 • Marian N. Larsen
  20. januar 2013 at 14:06

  Jeg er fan af dit nye radioprogram allerede. Jeg har lige lyttet på dig med en god kop kaffe og et stk chokolade! Klapsalver til dig for det flotte arbejde….. Jeg blev så begejstret at jeg skrev en blog om det så andre madglade kan lytte med også….

  • Linn
   20. januar 2013 at 14:46

   Åh, hvor er det fint skrevet på din blog. Tak for de pæne pæne ord. Det gør mig så glad at du vil lytte med – og det lyder dejligt at drikke kaffe og spise chokolade imens 🙂

 • JOSE ET CHRIS
  20. januar 2013 at 12:08

  Sikke et skønt program, Linn! Og er helt vild med din stemme, du lyder så rar så rar! Perfekt program på sådan en søndag, jeg glæder mig til at høre mere 🙂

  Chris

  • Linn
   20. januar 2013 at 14:45

   Åh, tak Chris. Det gør mig virkelig glad at høre at du kunne lide programmet, og vil høre mere. Og dejligt at du synes jeg lyder rar. Det ville jo være trist, hvis jeg lyd lidt smådum 🙂

 • linda;
  20. januar 2013 at 8:14

  det er simpelthen den hyggeligste radioudseendelse, jeg længe har hørt! det er virkelig gennemarbejdet, og jeg nyder din stemme, linn. det var den perfekte lyd til min søndag, hvor jeg samtidig nyder en god kop kaffe (som forkælelse!). tak-tak-tak! og tillykke med dit eget radioprogram – det er meget fortjent:)

  • Linn
   20. januar 2013 at 14:44

   Hvor er du sød, TAK. Det gør mig undeligt glad at få så fin feedback – ikke mindst fra en anden journalist. Det er dejligt at høre at det kunne komplettere din morgenkaffe. Tak for at du lyttede med 🙂