Podcast

Podcast: Om grød

 

Podcast om grød Podcast om grød

I går besluttede jeg mig for at starte juleferien. Om lidt tager jeg hjem til Sverige, og så står den på familjehygge, bagning og strikkeaftner forend pejsen. Sådan noget man gør, når man bor i de svenske skove.

I ugen der gik, indspillede jeg det sidste afsnit af mit radioprogram for i år. Programmet handler meget passende om grød, både den almindelige med korn og den lidt mere december-agtige med ris.

I det her program har jeg været forbi Lasse Andersen på GRØD og snakket om grødens renæssance og jeg har mødt lektor Åse Hansen og blevet klogere på korn. Sidst i programmet er det også et interview med madhistoriker Grith Lerche, som fortæller om hvem der egentlig spiste grød ‘back in the days’.

♫ Vil du ha noget hyggeligt at lytte til i juleferien (eller på toget på vej hjem, hvis du skal det), kan du finde programmet på den2radio HER.

Måske er det her også noget for dig?