Podcast

Podcast: Om vin

Podcast om vin | Frk. Kræsen Podcast om vin | Frk. Kræsen

Fra i dag kan man lytte til Frk. Kræsens juni-program på Den2Radio. Et radioprogram om mad og mennesker, der godt kan lide mad. Den her gang handler programmet om vin. Du lytter, gennem at kigge ind på den2radio.dk HER.

I det her program har jeg mødt vinekspert Malene Smidt Hertz, som fortalt mig alt muligt spændende om vin. Vi har både talt om vinproduktion, og om hvordan man bedst skal smage på vin.

I programmet har jeg også mødt Michael Rønnerbæk Rørth, som er ejere af Restaurant Koefoed i København. Restauranten har produceret sit eget hvidvin med druer fra Bornholm, og Michael fortalte mig lidt om processen.

Sidst i programmet kommer der et montage fra Frankrig. Jeg var jo på vintur i Frankrig for en måned siden, og havde optageren med mig blandt vinstokkene.

Har du noget på hjerte da du lyttet, må du gerne lægge en kommentar, eller sende en mail. Jeg kan fanges på frokenkraesen (at) linnkatarina.com

Et arkiv til gamle programmet kan du finde HER. Og dagens program kunne du finde HER.

Måske er det her også noget for dig?