Podcast

Podcast: Te

En podcast om te | Frk. KræsenEn podcast om te | Frk. KræsenEn podcast om te | Frk. Kræsen

For nogle dage siden kom afsnit 10 af mit radioprogram på Den2radio.dk ud. Det handler om te, og har været rigtigt spændende at lave.

For at en kaffepige som jeg rigtigt skal forstå charmen med te, tog jeg på tur rundt til forskellige personer der ved lidt mere om emnet. Jeg startede på Nationalmuseet i København, hvor seniorforsker Mikkel Venborg Pedersen fortalte mig lidt om teens historie.

Derefter besøgte jeg Perch’s Tehus, hvor jeg blev lidt klogere på hvordan man producerer te og hvilke forskellige typer af te der findes. Vidste I for eksempel at det er olie der giver teen sin frugtsmag, og ikke de små frugtstykker der er i den? Det var jeg ikke klar over…

Sidst i det her radioprogram møder jeg Jonas Astrup Pedersen, som fortalte mig lidt om hvordan forskellige smager passer sammen, og hvad man skal tænke på når man smagsætter te.

Du kan lytte til programmet på Den2radio. Skriv gerne en kommentar og fortæl, om det var din kop te eller ej.

Måske er det her også noget for dig?

 • Kamilla Vinther
  13. februar 2014 at 13:24

  Uhm. Jeg elsker te og alle ritualerne!..

  • Linn
   14. februar 2014 at 9:55

   Ja, der er noget meget hyggeligt over det, det synes jeg også 🙂