Podcast

Podcast: Om kød

Ko | Frk. KræsenKo | Frk. KræsenKo | Frk. Kræsen

Mit radioprogram på den2radio.dk har holdt sommerferie et styk tid, men nu er sommeren slut, og programmet er tilbage igen. Det første program her i efteråret handler om kød, og du kan lytte til det på iTunes HER. Vil du hellere lytte direkte fra den2radios hjemmeside, kan du gøre det HER.

I det her program har jeg mødt tre mænd som alle sammen havde spændende ting at fortælle. Først i programmet kan du høre et interview med Anders Karlsson, som er kødprofessor på København Universitet. Vi taler om forskellen på almindeligt og økologisk kød, og om der findes “god” kødproduktion.

Jeg har også mødt Petur Ørum fra restauranten Nose2Tail. På Nose2Tail er konceptet at bruge hele dyret, og vi fik en snak om hvordan man egentlig gør det.

Sidst i programmet møder jeg Michael René, som er lektor på Metropol. Han fortæller mig lidt mere om den kunstige bøf, som blev introduceret for verden i starten af august i år.

Har du spørgsmål, kommentarer eller idéer til mit radioprogram, må du meget gerne skrive en kommentar her, eller sende mig en mail på frokenkraesen (at) linnkatarina.com.

>> Lyt til programmet om kød HER.

Måske er det her også noget for dig?