Frk. Kræsens Favoritter

Hjælp, hvad synes du om Frk. Kræsen?

Frk. Kræsen

Hej. I dag, den 2. januar, er det vist meningen at man skal være top-motiveret og tænke store tanker om det kommende år. At man skal vågne fuld af energi og bare være klar.

Jeg må indrømme, at jeg snoozede en ekstra gang i morges OG var nødt til at drikke to morgenkaffe for at en gang komme i gang med dagen. Men efter de store mængder koffein og et hold LatinMix er jeg klar til 2017.

Frk. Kræsen er jo mit job, og i 2017 vil jeg gerne at den her blog bliver så god som overhoved muligt. Jeg er totalt klar og glæder mig til at lave flere opskrifter, men jeg kunne godt bruge lidt hjælp på vejen. For selvom det er vigtigt, at jeg kan lide det her univers, er det også vigtigt, at du kan lide det. Så hvad vil DU læse om på Frk. Kræsen det her år?

Jeg har lavet et spørgeskema, og jeg bliver så glad, hvis du vil klikke dig videre og svare på mine spørgsmål. Tak!

Her er spørgeskemaet

Har du nogle kommentarer eller tanker, der ikke passer ind i spørgeskemaet, må du selvfølgelig gerne lægge en kommentar eller sende mig en mail. Jeg sidder på den anden side af linn (at) frokenkraesen.com

Måske er det her også noget for dig?