Frk. Kræsens Favoritter/ Video

Frk. Kræsens favoritter | Go’ Morgen Danmark, Bogforum og 30 års fødselsdag

Frk. Kræsens favoritter

I dag bliver det lidt mere personligt her på bloggen. For bag stylede madbilleder gemmer sig også masser af hyggelige hverdagsting (og en stor opvask!). Og den slags (med undtagelse for opvasken) vil jeg også gerne dele.

Det kan godt være, at billederne i min telefon og de små videoklip i mit kamera ikke er helt så perfekte, som dem jeg tager i mit fotostudie. Men til gengæld ret hyggelige og meget “mig”. Og så giver det mig mulighed for at tale om nogle ting, som det ikke altid bliver talt lige meget om herinde ellers. Pludseligt kan jeg jo tage jer med, hvor der ikke altid er adgang. Det synes jeg er hyggeligt.

Den seneste måned har været fuld af fine ting. En fødselsdag med tilhørende bitter-bestilling i baren, et nervepirrende besøg i Go’ Morgen Danmark, smagsprøver på Bogforum og masser af hyggelige og grineren madlavningsevents med mine amerikanske studerende.

Nogle af de hyggelige øjeblikke har jeg samlet i en video. Sådan en vil jeg gerne lave hver måned. Jeg tænker, jeg tager kameraet med over det hele – men er det noget specielt, I er nysgerrige på, skal I endelig bare spørge eller pege mig i den retning.

Jeg håber, du kan lide min nye video. Er der noget andet, du gerne vil, jeg skal vise frem på YouTube? Jeg er glad for alle forslag! Og vil du abonnere på min kanal, skal du bare trykke her.

Måske er det her også noget for dig?

 • Emma
  24. november 2017 at 8:45

  Mega fin video, jeg er vild med det personlige format og lapper alt “behind the scenes”-indhold i mig med stor fornøjelse!

  • Linn
   24. november 2017 at 10:54

   Tak Emma! Det bliver jeg glad for at høre 🙂 Jeg lover, der kommer mere i december!

 • Marina
  17. november 2017 at 12:26

  Å TILLYKKE med dig!

  • Linn
   18. november 2017 at 13:08

   Tak! 🙂

 • Tina KH
  17. november 2017 at 11:20

  Vil lige ønske et stort tillykke:-)
  Og en skøn weekend.

  • Linn
   18. november 2017 at 13:09

   Tak! Også skøn weekend til dig 🙂