Guide

Guide til Paris

Guide til Paris | Frk. KræsenGuide til Paris | Frk. KræsenGuide til Paris | Frk. Kræsen

Paris er fuld af gode ting.

Croissanter.
Rødvin (og hvidvin…).
Amélie (altså hende fra Montmartre, du ved?).
Espresso (hvis man er til den slags).
Ualmindeligt smukke mennesker.
Og små, søde butikker med flotte og fotogene markiser udenfor.

Bag hvert eneste hjørne gemmer sig en ny hyggelig kaffebar, en fin vinbar eller lækker restaurant. Og jeg kan ikke få nok. Men det være svært at finde de bedste steder. Både i Paris og andre byer. Derfor har jeg teamet op med Take Offer for at dele mine bedste steder. I Paris, men også i andre byer.

Take Offer er et deal-site med rejsepakker til billige priser. Men Take Offer vil også inspirere. Derfor har de spurgt mig, om jeg vil dele mine bedste anbefalinger til forskellige byer. Så cirka for et par måneder siden hoppede M og jeg på et fly til Amélies by.

I guiden her på bloggen har jeg delt nogle af alle de steder, vi besøgte i Paris. Men den lange version, med alle mine bedste steder, ligger på Take Offers nye rejseunivers. Jeg stemmer for, du tager til Paris, men hvis du allerede har bestilt billetter til et andet sted, så ligger der guides på det nye rejseunivers til dejlige steder.

Guide til Paris I Frk. KræsenGuide til Paris | Frk. Kræsen

10 Belles (kaffe og morgenmad)

Det er noget med Paris og små steder, hvor kun en håndfuld kan få plads. På 10 Belles scorer M og jeg de sidste pladser i vinduet med fin udsigt til gaden og blomsterforretningen ved siden af. Kaffen smager godt, morgenmadsbollen mætter, og M rater deres granola som den bedste, han har smagt.
Adresse: 10 Rue de la Grange aux Belles

Guide til Paris | Frk. KræsenGuide til Paris | Frk. KræsenGuide til Paris | Frk. Kræsen

L´Osteria Dell Anima (restaurant)

Der er virkelig gang i det, der måske er Paris mindste restaurant. Den er svær at finde, men når man kommer indenfor, åbner sig en skøn lille italiensk verden. Her laver de pastaen ude i restauranten, når du har bestilt den, så du selv kan følge med.
Adresse: 37 rue oberkampf (husk at booke bord)

Guide til Paris | Frk. KræsenGuide til Paris | Frk. Kræsen

Hotel du Nord (restaurant)

En af mine svenske yndlingsbloggere skriver på sin blog, at hun har haft den hyggeligste aften i Paris nogensinde på restauranten Hotel du Nord. Bum! Det sætter altså lidt pres på et sted. Heldigvis kan Hotel du Nord godt klare lidt pres, og da vi besøger, er hyggefaktoren da også i top. Jeg drikker rødvin og spiser and, som falder fra benet. Det er fransk bistro, når det er bedst.
Adresse: 102 quai de jemmapes

Guide til Paris | Frk. KræsenGuide til Paris | Frk. Kræsen

Lillustre Boutique

Jeg har en svaghed for alle slags butikker, der sælger pæne notesbøger og flotte små illustrationer. Altså rammer Lillustre Boutique helt rigtigt. Og jeg må gøre mig umage for at ikke købe hele den fine butik med hjem. Perfekt, hvis du er på jagt efter et fint billede eller en flot kalender.
Adresse: Passage du Grand Cerf

Vil du have flere anbefalinger til Paris?

Det her er bare en lille del af min guide til Paris. Resten kan du finde på Take Offers nye rejsesunivers. Der kan du også finde andre spændende guides til forskellige byer.

Måske er det her også noget for dig?