Grønne fingre

Frk. Kræsens planteskole #10: Tid til at spise!

Frk. Kræsens planteskole Frk. Kræsens planteskole Frk. Kræsens planteskole Frk. Kræsens planteskole

Vinduet hjemme ved Sam og jeg er grønt! Grønt grønt grønt og det er dejligt. Det her er det sidste indlæg i Frk. Kræsens planteskole, og fordi jeres vinduer forhåbentlig også er grønne, tænkte jeg afslutte med nogle forslag til hvad man kan bruge alt det grønne på.

Basilikum
Basilikum er perfekt til pesto. Basilikum er også lækkert i en tomatsalat, eller hvorfor ikke som ekstra smag på en pizza.

Persillie
Sidste år havde jeg masser af persillie i vinduet. Meget af det blev brugt til persillpesto.

Oregano
Længe troede jeg at jeg havde timian i mit vindue. Men pludseligt var min timian alt for stor til at kunne være en timian. Efter at ha dobbeltjekket med google images, gik det op for mig at det var en oregano. Hyggeligt! Oregano kan selvfølgelig bruges på pizza. Frisk oregano smager ikke lige så meget som tørret, så brug ekstra meget på din pizza. Her finder du mine bedste pizzaopskrifter.

Citronmelisse
Citronmelisse kan bruges til mange ting. Det passer f.eks. perfekt som pynt på kager.

Purløg
Smid din purløg på kartoflerne. Der er ikke brug for nogen opskrift, fordi det er simpelthen så nemt. Og lækkert. Mums!

———————
Frk. Kræsens planteskole er sponsoreret og lavet i samarbejde med FAUSOL og HORNUM, som markedsfører alt indenfor hjem og have.

Måske er det her også noget for dig?