Frk. Kræsens Favoritter

Frk. Kræsens favoritter i juni!

Det kan godt være at juni ikke indholdt helt så meget solskin, som jeg havde håbet. Men hold op, der er sket meget sjovt. Et styk kogebog, der skulle blive færdig-designet, en tur til Sverige og masser af lækker mad. Her er mine favoritter.

Frk. Kræsens favoritter

Et styk færdig-designet kogebog 
Vores kogebog Mad for begyndere har uden tvivl været det, der fyldt mest i juni. Jeg har brugt hele måneden med at designe bogen. I weekenden blev den endelig færdig, og det var en fantastisk men lidt underlig følelse af sende den afsted til forlaget. Nu glæder jeg mig til, at den udkommer i slutningen af august!

Frk. Kræsens favoritter
Høst-tid i haven 
Da kogebogen var sendt af sted lørdag, satte jeg mig på toget til Sverige. Min mor havde sendt mig et billede af mine radiser og sagt, det var tid til at komme hjem og høste dem. Det blev et par dage med skovturer, hyldeblomst-pluk og selvfølgelig radise-høst. Jeg <3 skoven!

Frk. Kræsens favoritter

Mini-roadtrip i Sverige
For et par uger siden rejste M og jeg til min gamle svenske studieby Kalmar. Vi var på tur sammen med VisitSweden, som jeg skulle producere videoguides for. Det var en hyggelig reunion med alle mine yndlingssteder, og på vejen op til Kalmar stoppede vi ved vandet i Blekinge og drak kaffe og spiste hjemmebagte kanelsnegler på stranden. Den kaffepausen scorede fem ud af fem på sommerfornemmelse-skalaen.

Frk. Kræsens favoritter
Blender-sjov med Wilfa
Som madbloggere må jeg nogle gange gå på hyggelige events. I juni inviterede Wilfa på blender-event, hvor de præsenterede sin nye blender. Vi fik masser af lækre opskrifter med hjem, og nu glæder jeg mig til at lege i køkkenet med min nye blender. Først ud på “to do“-listen står forskellige slags nøddesmør. Mums!

Frk. Kræsens favoritter

En aften i italienske settings
I starten af måneden hoppede jeg på cyklen. Jeg skulle til Osteria 16, en af mine yndlingsrestauranter i København. Vi skulle ønske hinanden god sommer på arbejde og vores chef synes, de italienske settings var det perfekte miljø. På Osteria 16 får man otte antipasti for 250 kroner, og hvis du spørger mig, er det en af byens hyggeliste steder.

Foto: Linn Grubbström og Wilfa

Måske er det her også noget for dig?

 • Emilie // Valbylille
  29. juni 2015 at 21:18

  Hvor dejligt at have nogen til at tage den kedelige tørn med køkkenhaven, så man bare kan dukke op til høsten 🙂

  • Linn
   30. juni 2015 at 6:28

   Haha, ja – jeg er heldig (og måske en smule forkælet)… 🙂