Frk. Kræsens Favoritter

Små fine ting i september

September har været fuld af sjov og spændende oplevelser. Her er nogle af dem, som jeg synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Frk. Kræsens favoritter

Frk. Kræsen – flødebolle-eksperten!
I starten af september var jeg til flødebolle-workshop sammen med en veninde. Det var Ro Chokolade som arrangerede, og jeg kom både hjem med gode flødebolle-fif og tolv flotte flødeboller, som jeg tog med til mit kontorfællesskab næste dag. Hvad gør man ikke for at score points ved sine kollegaer?

Frk. Kræsens favoritter

Dommer i DM i smoothie!
For et par uger siden lavede jeg mit debut-besøg i metropolen Sakskøbing. Der var det frugtfestival, og jeg var på besøg for at være dommer i DM i smoothie. I løbet af dagen smagte vi i juryen os i gennem 10 forskellige smoothies – og vi var helt enige om at det var en gul smoothie med havtorn som skulle vinde.

Frk. Kræsens favoritter

Kaffe og morgenmad!
En fredag morgen var jeg inviteret til morgenmad på Meyers Madhus af Wilfa. Hyggeligt! Den 29. september var det internationell kaffedag, og i den anledning synes Wilfa, vi burde lære at lave rigtigt kaffe. Derfor slubrede jeg filterkaffe til den store guldmedalje, under tiden jeg lyttede til kloge kaffeord. Jeg har tænkt, jeg skal dele noget, at alt jeg lærte, men det bliver først senere på måneden.

Frk. Kræsens favoritter

Fotograf i Sakskøbing!
Da jeg var på plads i Sakskøbing for at være smoothie-dommer, hoppede jeg også ind som fotograf ved Kokkedysten. I Kokkedysten var der fem kokke, der lavede to retter hver med nogle obligatoriske ingredienser. En blanding københavnske madanmeldere spiste og fandt en vinder, og det var virkelig sjov at se alle kokkene ‘in action’.

Har du oplevet eller spist noget ekstra godt i september?

Måske er det her også noget for dig?

 • Maria og lasse
  3. oktober 2014 at 18:47

  Øhh de der flødeboller, de fangede lige vores opmærksomhed:-)
  Ej hvor fine fotos af fotografen og dommeren:-)

  God weekend fra Maria & Lasse

  • Linn
   4. oktober 2014 at 7:54

   Tak! 🙂

 • Marian N. Larsen
  3. oktober 2014 at 15:36

  Sikke nogle fantastiske fine spiseoplevelser!

  • Linn
   3. oktober 2014 at 17:08

   Bestemt! Og nogen god inspiration – det er altid sjovt at se andre lave god mad 🙂

 • birkeholm.com
  3. oktober 2014 at 13:21

  Uhhmmm,, meget lækre lækkerier….

  • Linn
   3. oktober 2014 at 17:08

   Ja, det har været en meget velsmagende måned 🙂

 • Louise Rasmussen
  3. oktober 2014 at 11:47

  Helt enig med Anne! Flødeboller denne vej tak…

  • Linn
   3. oktober 2014 at 12:39

   Yay, tak! 🙂

 • A + K = ♥
  3. oktober 2014 at 11:20

  Ej, sådan en kasse flødeboller der måtte posten gerne levere her!

  – Anne

  • Linn
   3. oktober 2014 at 12:39

   Haha, hvor er du sød. Jeg var også virkelig stolt over at jeg selv lavet så flotte flødeboller. Troede de ville ende med at ligne alt andet end lige flødeboller 🙂