Frk. Kræsens Favoritter/ Video

VLOG | Picnic i skoven, ramsløg og hjemmelavet nældesuppe

VLOG fra Sverige | Frk. Kræsen

For præcis en uge siden sendte min mor mig et billede af nælder, som hun havde taget på sin gåtur i skoven. “Det er nu, du skal komme hjem, hvis du vil lave nældesuppe,” skrev hun. Jeg havde jo håbet, jeg kunne finde både nælder og ramsløg i skoven, da jeg var hjemme i påsken – men der var der stadigvæk vinter i Sverige. Alle mine bedste steder i skoven var dækket af 10 cm sne, så jeg sagde til min mor, hun måtte skrive, når situationen så anderledes ud. Og det gjorde den for en uge siden.

Så for nogle dage siden hoppede jeg på toget til Sverige, og torsdag formiddag gik min far og jeg på tur i skoven. Det var den varmeste morgen indtil videre i år og skoven var fuld av blomster, fugle og solskin. Og nælder og ramsløg selvfølgelig!

Jeg tog mit kamera med, og min far lavede en god indsats som kameramand ude i alt det grønne. Så her kommer en lille video fra vores tur.

Jeg udgik fra den her opskrift på nældesuppe, da jeg stod i køkkenet. Eneste forskellen er, at jeg også kom lidt ekstra kartofler i min suppe. Ramsløgen tog jeg med tilbage til København. Lidt af den blev til pesto, så den opskrift kommer på bloggen om nogle dage.

Abonnere på YouTube
Vil du se flere af mine videoer, kan du hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal.
Så har du altid styr på, når der kommer noget nyt.

Måske er det her også noget for dig?