Opskrifter

Frk. Kræsens favoritter i august!

August har været helt skør – på den fineste måde! I løbet af to uger nåede jeg at udgive kogebog OG lave mad i Go’ Morgen Danmark. Det synes jeg er vildt. Der har også været plads til masser af andet skønt. Her kommer nogle highlights.

Mad for begyndere | Frk. Kræsen

Endelig – Mad for begyndere er ude!
At Mad for begyndere er ude topper uden tvivl førstepladsen på favorit-listen. Vi holdt releasefest på mit yndlingscafé Nørrested på Nørrebro i København. Det her var det eneste billede jeg nåede at tage, inden alle søde mennesker kom, og jeg glemte alt om at fotografere. Det var den fineste aften, jeg kunne forestille mig.

Mad for begyndere | Frk. Kræsen

Besøg i Go’ Morgen Danmark
Mandag morgen ringede mit vækkeur klokken 03.45. Det er tidligt! Selvom jeg er A-menneske, ville jeg aldrig sætte uret så tidligt, hvis det ikke var en speciel grund. Men det var det! Jeg skulle nemlig lave mad i Go’ Morgen Danmark. Jeg lavede blomkålscouscous, quesadillas og tortillabrød i programmet og det hele var virkelig sjovt.

Copenhagen Cooking | Frk. Kræsen

Skaldyr og søde mennesker
Selvom august var ret travl, prioriterede jeg venner, kæreste-hang out og solskin så højt, jeg kunne. Fredag aften for et par uger siden var M og jeg på et fransk event til Copenhagen Cooking. Gråbrødretorv var fuldt af mennesker og lækker mad – blandt andet den her skaldyrstallerken, som smagte fantastisk.

Guide til Bornholm | Frk. Kræsen

Solskin og smil på solskinsøen
Jeg har været heldig den her sommer, for solen har skinnet, hver gang M og jeg været på tur. Der var solskin i Kalmar i juni, solskin da vi cyklede Dragør rundt i juli og solskin, da vi var på Bornholm i august. Jeg var helt vild med Bornholm og vil tilbage snart igen! Her kan du finde min guide til øen.

Måske er det her også noget for dig?