Frk. Kræsens Favoritter/ Video

Behind the scene | Photoshoot og is-workshop

Behind the scenes | Frk. Kræsen

I torsdags da jeg cyklede afsted til mit kontorfælleskab, tog jeg mit kamera med i tasken. I følge min kalender skulle dagen blive en arbejdsdag af den sjovere slags, så jeg tænkte, det kunne være hyggeligt at dokumentere nogle af mine arbejdsopgaver. Jeg skal indrømme, at den her video måske ikke giver det mest repræsentative billede af mine arbejdsdage, men den indeholder nogle af de ting, som jeg bruger min tid på fra ni til fem.

For jeg fylder mine arbejdsdage med mange forskellige ting. Jeg laver opskrifter og tager madbilleder til magasiner og forskellige virksomheder, og så underviser jeg to hold amerikanske udvekslingsstuderende i madlavning. Og torsdag aften var en af de aftner, hvor jeg mødtes med et af de to hold studerende.

I løbet af et semester når de studerende og jeg at lave mange ting sammen. Vi laver dansk mad og tester nye opskrifter, vi tager på food walk gennem København og jeg præsenterer dem for nogle af de mad-mennesker i byen, jeg synes er mest cool. Nogle af de studerende kan trylle frem magisk hverdagsmad, og nogle af dem har lige lært at bikse sammen en pasta-pesto. Niveauet skifter lidt, men de er alltid maks entusiastiske.

I torsdags fik de studerende lov til at møde en af de der cool madtyper, jeg synes er sjov at introducere dem for. Vi var nemlig på besøg hos Jane, der har isbutikken Something Frozen på Nørrebro. Der fik de studerende lov til at lave egen is med skandinaviske ingredienser og tøris. Totalt hyggeligt – selvom det ikke lige var is-vejr udenfor!

Jeg tænker, at jeg snart tager mit kamera med på farten igen. Vil du hele tiden være opdateret på hvad der sker, kan du hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal. Og vil du læse lidt mere om, hvordan det ser ud ‘behind the scene’ her på bloggen, har jeg skrevet et indlæg om det her.

Måske er det her også noget for dig?