Video

VIDEO | Mine kommentarer til ‘Den store bagedyst’ og hindbær-cheesecake

Kommentarer til Den store bagedyst | Frk. Kræsen

Kiggede I med på afsnit to af ‘Den store bagedyst’ i lørdags? Det gjorde jeg.

“Det kan vel ikke være så svært at bage en hindbær-cheesecake?” tænkte jeg, da Timm Vladimir præsenterede den hemmelige udfordring. Men da jeg så Markus hindbær-cheesecake, fortrød jeg umiddelbart den tanke. For hvis det er et sted, hvor de kan få alt til at være besværligt at bage, må det være i det bagetelt.

Sidste uge lavede jeg en video med mine tanker om afsnit et. Der testede jeg også at bage en Othello-lagkage, som var den uges hemmelige udfordring. Det gik over al forventning, så derfor var jeg selvfølgelig nødt til at gentage successen den her uge. Og selvom jeg allerede fra start havde besluttet mig for at lave en lidt mere minimalistisk (og forhåbentlig nemmere!) version af Markus cheesecake, gik det ikke helt som planlagt i køkkenet, som I kan se i min video om afsnit to.

Min kage blev ikke helt så pæn, som jeg havde håbet, men den smagte stadigvæk dejligt. Så jeg tror, jeg skal bruge lidt tid i køkkenet på at rette i opskriften og prøve igen, inden jeg deler den. Indtil da kan I kigge med på videoen eller bruge Markus opskrift.

Abonnere på YouTube
Vil du se flere af mine videoer, kan du hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal.
Så har du altid styr på, når der kommer noget nyt.

Måske er det her også noget for dig?

 • Amalie Poulsen
  25. oktober 2018 at 13:48

  Jeg forstår virkelig heller ikke Marcus’ cheesecake! Alt for mange elementer og for meget pynt – den havde fået kritik, hvis det var en af deltagerne, der havde fundet på den 🙂 Det var som om, det kun handlede om at få så mange forskellige (og umulige) teknikker proppet ind i én opskrift.

  • Linn
   25. oktober 2018 at 16:43

   Nemlig! Jeg tænker, at nogle af de hemmelige udfordringer mere handler om at lave en vildt kompliceret kage, for at se hvor meget deltagerne kan, end at kagen faktisk skal smage godt. Jeg forstår godt, hvorfor man gør det på den måde, men det er lidt ærgerligt på samme tid.