Søde tilbehør

Brombærsyltetøj som passer perfekt til vafler…

Opskrift: Brombærsyltetøj | Frk. Kræsen

Efter Vaffelfabrikken for et par uger siden har min mor og fars super-vaffeljern (ja, det er bedre end noget andet jeg nogensinde prøvet) stået hjemme ved min roomie Samantha og jeg. Og for nogle dage siden blev vi trætte af at “kun” kigge på det – og fandt fælles ud af at det ville være spild af et godt vaffeljern at bare lyde det stå derhjemme uden at bruge det en ekstra gang. Derfor lavede vi vafler efter Vaffelfabrikkens opskrift, og fandt blåbær, æbler, skyr og lækkert brombærsyltetøj frem. Jeg har jo tidligere lovet jer opskriften på syltetøjet Ida-Marie og jeg serverede til Vaffelfabrikken, og her kommer den.

Til 3-4 glad syltetøj har du brug for:

1000 g brombær
500 rørsukker
Vanilje
Saft og skal fra 1 øko-citron

Kog op alle ingredienser under omrøring. Fjern skum da du synes at dit syltetøj har fået en god konsistense, og blend siden lidt med en stavblender hvis du gerne vil at bæren skal blive lidt “mindre”. Færdigt! Nemt, ikke?

Måske er det her også noget for dig?