Salat

Opskrift: Blodappelsin-salat

Opskrift: Salat med rucola, blodappelsin og pistagenødder | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med rucola, blodappelsin og pistagenødder | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med rucola, blodappelsin og pistagenødder | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med rucola, blodappelsin og pistagenødder | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med rucola, blodappelsin og pistagenødder | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med rucola, blodappelsin og pistagenødder | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med rucola, blodappelsin og pistagenødder | Frk. Kræsen Opskrift: Salat med rucola, blodappelsin og pistagenødder | Frk. Kræsen

Jeg har fuldstændigt glemt at dele den her lækre opskrift, som jeg lavede i påsken. Og nu er det vel ikke længe igen, inden appelsinerne smager kedelig og andre frugter og grønsager endelig kommer i sæson – så jeg må hellere smide den på nu.

Salat med appelsin er en af mine bedste salater hele den del af året som appelsinerne smager godt. Sammen med enten spinat eller nogen anden for af grøn salat, og ristede mandler, nødder eller pinjekerner – mums! Tit smider jeg også lidt olivenolie, citronsaft, honning og salt sammen og hælder på. Så nemt at det ikke kan gå galt.

PS. Hvilken forårsgrønsag glæder I jer mest til? Jeg længes helt vildt efter dansk asparges!

Måske er det her også noget for dig?

 • Maria Vanløseblues
  15. april 2013 at 6:20

  Uh ja asparges – det er også noget jeg længtes efter, jeg var dog så heldig at jeg fik 4 bundter med i torsdags med min levering fra aarsriderne. dog var de ikke danske, men øko og super gode.

  Ellers glæder jeg mig til rababer og grønne ærter 🙂

  Og super lækker salat du har fået bikset sammen, jeg elsker også appelsiner i salat, så jeg skal da ha denne prøvet af – uhm 🙂

  • Linn
   16. april 2013 at 20:49

   Åh, det lyder lækkert med øko-asparges. Og rabarber! Det havde jeg næsten glemt! Jeg tror vist næsten, jeg længes efter det hele haven har at byde på i foråret 🙂