Frk. Kræsens Favoritter

3 madoplevelser i 2017 | Svensk surströmming, brødbagning og burger

Frk. Kræsen på Instagram

I slutningen af hvert år kan man kigge ind på et et site, der hedder 2017bestnine. Taster man sit Instagram-navn ind der, kan man se hvilke ni billeder, der har fået flest likes det sidste år. Og mine ni er dem på billedet.

Med undtagelse for en smule pizza består det hele af svenske kager. I er vilde med svenske kanelsnurrer, svensk chokoladekage, svenske fastelavnsboller, svenske luciabrød og svenske brunkager. I hear you! Giv mig svenske kager og pizza, så er jeg også ret glad.

Men når jeg kigger tilbage på 2017, spiste og bagte jeg ikke kun svenske kager. Jeg spiste også svensk surströmming for første gang, besøgte en gammeldags svensk bagerhytte og bagte brød i det nordlige Sverige og var på picknick og lavede mad over bål i sommerferien.

Alle de tre ting kan du kigge med på i min nyeste video, hvor jeg deler lidt fra det sidste år.

I 2017 lavede jeg i alt 37 videoer på min YouTube-kanal, og jeg glæder mig til at lave mere video i 2018. Er det noget specielt, du gerne vil se mere af på YouTube? Jeg bliver glad for al input ❤

Måske er det her også noget for dig?