Frk. Kræsens Favoritter

3 fredagstips!

Woho, fredag! Jeg er i Stockholm og hygger og drikker kaffe, og når jeg er tilbage i København kommer der en lille guide til byen. Indtil da tænkte jeg at jeg vil tipse om nogle gode steder i København og Malmö i stedet, som jeg helt sikkert er værd at kigge forbi.

Malbecks Vinoteria, København
Malbecks minder mig lidt om et sted jeg en gang været i New York. Det er noget med store borde hvor masser af mennesker (måske nye venner?) kan sidde på samme gang som altid gør mig glad. De serverer vin og er der solskin sidder du på første parket for at kigge på pæne Nørrebro-mennesker. Et glas vin koster fra 60 DKK og op.
Adresse: Birkegade 2, Nørrebro


Lilla Kafferosteriet, Malmö

Et af mine yndlingssteder for kaffe (og brunch) i Malmö er Lilla Kafferosteriet. Der kan du sidde i gamle møbler med historier eller udenfor på baggården. De serverer måske Malmös bedste brunch, ikke mindst for at den indeholder små tuber med Kalles Kaviar, som er en af de ting her i verden som jeg forbinder med at være 100% svensk.
Adresse: Baltzarsgatan 24, Malmö

Café Bevar’s, København
Mit nye sted på Nørrebro hedder Bevar’s. Jeg har opdaget at det er min bydels bedste sted at sidde med en bærbar og en kaffe. Selvom stedet flirter lidt med 1970erne, lige som mange mange andre steder på Nørrebro, så holder de balancen rigtigt fint og lander i et hyggeligt mellemland med store borde, gratis wifi, god kaffe og skøn stemning. Jeg er vild med det.
Adresse: Ravnsborggade 10, Nørrebro

Måske er det her også noget for dig?

 • Maiken/dronningemad
  5. august 2013 at 8:55

  Er også vild med både Malbeck (bor lige overfor) og Bevar's – på det øverste billede er det min kæreste og hans venner, du har fanget! 🙂

  • Linn
   5. august 2013 at 9:04

   Haha, er det rigtigt? Jeg håber de ikke bliver sure over at være med på et billede? Jeg synes alle ansigter blev lidt blurry, så tænkte at det var okey at jeg brugte det for at ligesom vise stemningen…