Oplevelser

På udflugt til øko-dagen 2013!

På tur til øko-dag | Frk. Kræsen På tur til øko-dag | Frk. Kræsen På tur til øko-dag | Frk. Kræsen På tur til øko-dag | Frk. Kræsen På tur til øko-dag | Frk. Kræsen På tur til øko-dag | Frk. Kræsen På tur til øko-dag | Frk. Kræsen På tur til øko-dag | Frk. Kræsen

I søndags lavede jeg madpakker og tog et par sko, der gerne må blive lidt beskidte, på. Jeg skulle nemlig til øko-dag udenfor Roskilde, sammen med to jeg kender og deres lille datter. Vi kørte afsted fra Nørrebro og videre “ud på landet”. En time senere var vi fremme, sammen med mange andre mennesker.

At kigge på når kørne løber ud på græs er noget jeg har haft lyst at gøre i flere år. Men kørnes kalender har aldrig før passet sammen med min kalender, og fordi det så endelig var nu, var jeg ekstra spændt. Og de byd simpelthen på det fineste show! De hoppede og løbte og dansede over det hele. Alle var glade og jeg fik kolort på mine sorte sneakers (godt jeg ikke tog de lyserøde!).

Bagefter gik vi på tur og sagte hej til kørne i stalde, klappede kalvene (åhhh! – ønsker der var plads til en i vores baghave), spiste øko-risengrød og nyd lidt forår, inden vi kørte hjem igen. Skøn søndag – og endnu en grund til at spise økologisk.

Måske er det her også noget for dig?

  • Emma
    25. april 2013 at 8:52

    Eller en grund til at lade være med at slå nogen ihjel, som tydeligvis godt kan lide at være i live 🙂