Video

VIDEO | Jeg laver is med smag af morgenmad

VIDEO | Jeg laver is med smag af morgenmad

Der er kommet en ny sæson af Chef’s Table på Netflix. Chef’s Table Pastry. Hvor de laver desserter. Bager kager. Finder på nye opskrifter på is. Og selvom jeg virkelig kørte træt i Chef’s Table efter første sæson, så jeg lidt af den nye sæson.

Det første afsnit handler om amerikanske Christina Tosi. Hun er så amerikansk, som nogen overhoved kan blive. Hun smiler ind i kameraet og forklarer, at søde sager måske ikke er sunde. “But they bring you joy,” fortsætter hun. Både hun og hendes kager er for søde og amerikanske for min smag, men alligevel kiggede jeg videre.

Christina Tosis venner fortæller kameraet om den fantastiske idé, der gør at hun er så kendt: “Cereal milk”. En dag fandt Tosi på, at hun skulle lave desserter med mælk, der trukket sammen med cornflakes. Og efter den dag er hendes karriere peaket. For i New York elsker de is, kager og andra søde sager, der smager af morgenmad.

Som du måske kan fornemme, var jeg lidt skeptisk til konceptet. Kan cereal milk-is virkelig være godt? Det var nødt til at prøves af – du kan se resultatet i min seneste YouTube-video.

Abonnere på YouTube
Vil du se flere af mine videoer, kan du hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal.
Så har du altid styr på, når der kommer noget nyt.

Måske er det her også noget for dig?