Tilbehør

Opskrift: Timiansalt

 

Opskrift: Kryddersalt med timian | Frk. Kræsen Opskrift: Kryddersalt med timian | Frk. Kræsen Opskrift: Kryddersalt med timian | Frk. Kræsen Opskrift: Kryddersalt med timian | Frk. Kræsen Opskrift: Kryddersalt med timian | Frk. Kræsen

Den her opskrift er så nem, at den næsten kan virke banal. Men hey, nogle gange er de nemmeste opskrifter jo de bedste, fordi man kommer til at bruge dem igen og igen.

Når jeg har nogle gange har nogle triste blade af en frisk krydderurt tilbage, bruger jeg den her opskrift. Jeg tørrer de sidste grønne rester, blender det med et lækkert groft salt og vupsi – så har jeg et lækkert salt med ekstra krydderier. En god måde at få brugt de sidste rester OG få sat lidt mere smag på sin mad.

Du kan bruge næsten hvilken krydderurt som du vil. Jeg er også vild med at bruge øko-citronskal.

Måske er det her også noget for dig?

  • bykhs88
    26. februar 2015 at 15:04

    Nej, hvor lækkert! Tusind tak for opskriften.