Oplevelser

Spanien dag 2: For i solskin og 22 grader smager det simpleste næsten bedst.

Spanien | Frk. KræsenSpanien | Frk. KræsenSpanien | Frk. KræsenSpanien | Frk. KræsenSpanien | Frk. KræsenSpanien | Frk. Kræsen

Hvis maden jeg skrev om i går var noget helt fantastisk, så er meget af det vi spiser nede i Spanien meget meget mindre fancy. Vi bor tæt på grænsen til Portugal, ikke så langt fra stranden, og min mor og far bruger dagene på at spille golf. Jeg har lavet et aftale om at få 1 euro hvis jeg går med alle 18 huller og trækker en bag for en af dem, hvilket giver mig en timeløn på cirka to kroner.

Heldigt nok for mig, må man også få et styk chokolade hvis man tager med på golftur.

Maden efter golfturen i går bestod af “varma mackor”, altså toast med ost, skinke og ananas. Vi gjorde det til en fantastisk lille menu gennem at spise jordbær og frisk kiwi ved siden af, men har man ikke det kan man helt sikkert gøre det lidt mere spændende gennem at finde mere spændende pålæg til sin toast.

Da vi spiste toast på mit gamle kollegiekøkken sidste efterår, stod følgende på køkkenbordet:

Toast 1:
Gedeost, honning og hakkede valnødder.

Toast 2:
Kylling, mango chutney og stegt bacon.

Toast 3:
Frisk tomat, frist timian og en stor omgang skinke.

Tre lækre alternativ, som altid virker. Og også den der elsker en klassisk rugbrødsmad med ost, må altså indrømme at lyst brød med varmt pålæg bare liiige gør noget ekstra. Ikke?

Måske er det her også noget for dig?

 • Luise / sesam, sesam
  27. februar 2012 at 20:36

  Hej Linn
  Spanien ser dejligt ud!
  Jeg har lavet mit indlæg til Månedens Bon Appetit nu 🙂
  http://sesamsesam.com/post/18391233180/lumberjack-kage-eller-snasket-aeblekage-med
  Glæder mig til at se alle bidrag 🙂
  Kh og fortsat god ferie
  Luise / Sesam, Sesam

  • Linn
   28. februar 2012 at 9:03

   Fedt, og tak for bidrag. Og hvor ser den bare lækker ud! Du har helt ret i at en lumberjack er noget helt nyt for mig også, men jeg glæder mig til at prøve det af selv 🙂

 • Xenia
  27. februar 2012 at 15:57

  Jeg elsker rugbrød og jeg elsker toast. Begge er godt! Men for nylig smagte jeg en rugbrødstoast – og den var faktisk helt fantastisk! Det bliver absolut ikke sidste gang, til trods for at jeg kun lavede den i mangel af bedre (læs: lysere brød) 😀

  • Linn
   27. februar 2012 at 16:02

   Rugbrødstoast? Sjovt koncept. Men egentlig meget god idé, at kombinere to gode ting. Så burde det jo kun kunne blive godt 🙂