Frk. Kræsens Favoritter

Små fine ting og en opskrift på kartoffelpizza

Fredag nat brugte jeg på dansegulvet i et kæmpe kollektiv på Vesterbro, indtil klokken var mange og mine fødder ømme. Dagen efter cyklede jeg i solskin til Nordisk Brødhus. Jeg havde en brunch-date med søde Cecilia fra Copenhagencakes. Fredag og lørdag smeltede sammen til en perfekt vir-var af øl, dans, lækker lækker brunch (har du ikke prøvet Nordisk Brødhus endnu, burde du gøre det!) og hygge. Win!

Små fine ting | Frk. Kræsen

På min fødselsdag sidste uge landede en blå hjemmelavet opskriftssamling i min postkasse. Den havde rejst hele vejen fra min svenske veninde Melissa, og var så fin. Melissa havde skrevet ind sine egne yndlingsopskrifter og tilføjet personlige kommentarer, så jeg ikke skulle være i tvivl.

Små fine ting | Frk. Kræsen

Som om pæne gaver ikke er nok, tog M mig med ud at spise sidste uge også. Vi lavede vores debut-besøg på Congo, som har stået på vores “vil helt vildt gerne besøge”-liste siden jeg læste Børge Igor Brandts anmeldelse af stedet i Information. Jeg er nok verdens heldigste pige der må være sammen med M.

Små fine ting | Frk. Kræsen

Her i starten af efteråret har jeg arbejdet på et nyt design til bloggen Brændstof, som seje Marian står bag. Det har været en vildt hyggelig opgave at designe header og grafik som passer Marians fine øko-stil, og nu er alt endelig færdigt.

Små fine ting | Frk. Kræsen

Hvis der er noget jeg er dårlig til at huske, så er det at spise ordentlig frokost om søndagen. Søndagen flyder altid sammen til en blanding af morgenmad, kaffe med ekstra omgang morgenmad og eftermiddagskaffe, og lige pludseligt lyder min mave som en elefant og jeg indser at jeg glemt ALT om at spise. I søndags besluttede jeg allerede efter morgenmad nr. 1 at det ikke måtte ske, og smed en kartoffelpizza sammen af blandede rester jeg fandt i køleskabet. Det var et hit!

 

Måske er det her også noget for dig?

 • foodfanatic
  31. oktober 2013 at 23:00

  Kære Linn
  Hvor er det bare super flot grafisk arbejde med bloggen. Hvilket program bruger du? Photoshop?
  Kh Nadia

  • Linn
   1. november 2013 at 7:53

   Hej, og tusind tak.

   Jeg har lavet dele af Marians design i Illustrator, og dele af den i Photoshop. De helt fotobaserede elementer kan godt gå i Photoshop, men resten synes jeg er nemmest at lave i Illustrator.

   kh.

 • BØGER PÅ STRIBE
  29. oktober 2013 at 15:06

  Fine billeder, og det lyder alt sammen rigtig dejligt 🙂

  Og jeg skal helt sikkert prøve din opskrift på kartoffelpizza, den ser virkelig god ud! Mums.

  • Linn
   30. oktober 2013 at 19:12

   Tak! 🙂