Frk. Kræsens Favoritter/ Video

VIDEO | 5 life hacks i køkkenet + en opskrift på nice cream

5 life hacks i køkkenet | Frk. Kræsen

Har I hørt om ‘life hacks’? Hende på den her side af skærmen havde aldrig hørt udtrykket for et år siden. Det er næsten lidt pinligt at indrømme, for alle virker til at vide, hvad det handler om: Nemme fif og løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere. Egentlig ret smart. Den slags har vi jo nok alle sammen, selvom jeg ikke lige har været klar over, at de der fif har et navn.

Majoriteten av mine life hacks er nogle, man kan bruge i køkkenet. Det er jo der, jeg bruger meget af min tid, så jeg synes, det er dejligt, hvis tingene kan gøres så nemt som muligt. I min seneste video på YouTube deler jeg fem af mine bedste køkken-life hacks, og så er der også en opskrift på nice cream. Vil du lave en portion af det, kan du både finde opskriften i videoen og længst ned i det her indlæg.

Har I nogle gode life hacks? I køkkenet – eller et helt andet sted?

Eksotisk nice cream

Serves: 1 personer
Cooking Time: 10 minutter

Ingredients

 • 2 frosne bananer
 • 0,5 dl frossen mango
 • 1 økologisk appelsin
 • 2 cm ingefær

Instructions

1

Kom bananer og mango i en blender.

2

Riv lidt frisk ingefær og appelsinskal, og pres appelsinsaft i blenderen.

3

Blend i et par minutter. Brug evt. mere appelsinsaft, hvis blenderen har svært ved at køre rundt.

Abonnere på YouTube
Vil du se flere af mine videoer, kan du hoppe over på YouTube og abonnere på min kanal.
Så har du altid styr på, når der kommer noget nyt.

Måske er det her også noget for dig?

 • Camilla
  20. maj 2018 at 12:46

  Det med opvaskemaskinen brugte jeg også da jeg boede alene men ham jeg bor sammen med nu mener ikke at det er godt da han mener at skeer og gafler lægger sig oven i hinanden og derved ikke bliver rene…

  Din blender? Hvad er det for en? Jeg kunne godt tænke mig en vitamix – men den er jo temmelig dyr. Så tænker hvad er din for en?

  Køkken lifehack – tjaa bruger i forvejen det med ingefær, ost og bananer. Vi bruger ikke ret meget chili men handsker bruger jeg når jeg ordner rødbeder.
  Men vi bruger meget spinat og det synes jeg holder i længere tid hvis jeg lægger et stykke køkkenrulle ned i posen til at suge fugten.
  Det sammen med frisk parmesan ost – ud af plastic og køkkenrulle – så synes jeg det holder længere.
  Kokosmælk og andet flydende man bruger i madlavning. Hvis ikke hele dåsen skal bruges så hæld i isterningbakke og frys – så det nemt til næste gang.
  Det sammen med slatne krydderurter – i isterningbakke – olie eller flydende smør over og i fryser. Nemt og lækkert at stege i.

  • Linn
   22. maj 2018 at 8:48

   Hvor har du mange gode life hacks i køkkenet. Tak for at du deler Camilla! Har aldrig tænkt på den med krydderurter i isterningsbakken på den måde, men det er jo virkelig smart.

   Blenderen er fra Kitchen Aid. Det er en, min kæreste fik for en del år siden – den er mindst fem år gammel. Jeg synes, den virker fint. Vi har på et tidspunkt købt reservedele til den, når den begyndte at opgive, men nu hvor det er skiftet virker den udmærket igen. Jeg ved ikke, hvis den er stærk nok, hvis man blender frosne grøntsager hver morgen, men den er fin til vores behov – vi blender ikke store ting så tit.