Oplevelser

Ses vi til Restaurant Day på søndag?

Frk. Kræsen på Restaurant Day

På søndag er det Restaurant Day og jeg glæder mig! På hjørnet mellem Stefansgade og Julius Bloms Gade på Nørrebro åbner jeg nemlig to timers-restauranten Frk. Kræsens Cookies.

Menuen står, som du nok kan gætte, på cookies. Der kommer være to af slagsen – en økologisk version til 10 kroner, og en lidt billigere version til 8 kroner, som til gengæld er fuld af diverse sprøjtemidler. Du vælger selv, hvilken version du er til.

Min lille restaurant er åben mellem 12-14 og jeg håber sådan, jeg ser nogle af jer til cookies og økosmil. Vil du læse mere om min restaurant, kan du kigge ind på Facebook, og vil du se hvilke andre restauranter der er med til Restaurant Day, foreslår jeg at du tager en kig på Restaurant Day-kortet.

Vi ses!

Måske er det her også noget for dig?