Ikke kategoriseret

Samvirke, april 2012.

Samvirke | Frk. Kræsen Samvirke | Frk. Kræsen Samvirke | Frk. Kræsen Samvirke | Frk. Kræsen

For et par måneder siden fik jeg et mail. Det var en journalist fra FDB:s blad Samvirke som spurgte om hun måde lave et lille interview til mig til bladet, fordi Samvirke’s april-nummer skulle ha tema kræsenhed. Jeg sagte “ja, gerne”, og for en måned siden kom derfor journalisten og en fotograf på besøg til mig. De havde lys og bord og meget andet fotoudstyr med, og jeg startede at overveje hvad jeg egentlig havde sagt ja til. I et tidligere mail havde journalisten skrevet til mig og spurgt efter den mad som jeg kan lide absolut mindst, og jeg havde skrevet tilbage at hakket kød toppede min “ellers tak, det vil jeg gerne være fri fra at spise”-liste. Sjovt nok, havde fotografen også 1,5 kg hakket kød med – bare lige for at gøre billedet lidt bedre.

Resultatet (et styk grimase) er nu til at finde på siden 37 i Samvirke. Jeg bliver vist nødt til at indrømme at jeg ikke var helt enig i fotografens billedevalg – men at idéen med at sætte hakket kød forend mig vist nok gav lige præcis den effekt Samvirke-personerne gik efter. For den der ikke læser Samvirke, kan jeg fortælle at min “ellers tak, det vil jeg gerne være fri fra at spise“-liste starter sådan her…

Måske er det her også noget for dig?

 • A + K = ♥
  15. april 2012 at 11:03

  1) Hønsekødssuppe
  2) Karry
  3) Risengrød
  4) Sukat
  – men udover det, er der næsten ingenting, jeg ikke bryder mig om 😀

  – Anne

 • Brygwald
  11. april 2012 at 10:27

  Hmm min er vist meget kort 🙂

  1. Rosenkål
  2. Kogte gulerødder
  3. Lagsagne lavet med købe-morneysauce! Det smager jo af fisk!

 • Line
  11. april 2012 at 7:57

  Rejer!! Jeg har prøvet alle former for retter med rejer efterhånden; wok, sushi, suppe, indbagt, you name it. Kan bare I.K.K.E få det ned, det er en blanding af konsistensen og smagen. Og at man kan se dens blodårer… YYYYRDK!

 • Mette
  10. april 2012 at 19:07

  Risengrød 😉

 • Louise
  10. april 2012 at 17:35

  Så dig i min mors eksemplar af bladet 🙂

  Selv er jeg ikke så god til sushi – mest pga. konsistensen.
  Derudover er jeg ikke særlig begejstret for klarsuppe/hønsekødssuppe – kan hverken lide mel- eller kødbollerne.

 • Marian N. Larsen
  10. april 2012 at 17:25

  Hvor er det en fin artikel selvom du har en YRKS-grimasse på! Jeg synes det er helt FAIR at være kræsen og selvom jeg ELSKER mad i mange afskygninger, så er der virkelig også meget jeg nægter at spise. Man skal spise mad, der gør glad og ikke tvinges til at indaget fødevarer, som man ikke finder appetitlige!

 • Piskeriset
  10. april 2012 at 17:23

  Hov! Må jeg så ikke få dine lasagnestykker? Jeg ELSKER lasagne (hjemmelavet naturligvis ;-))

  Jeg kan ikke lide stegt lever, kommen og blegselleri.

  • Linn
   14. april 2012 at 8:54

   Haha, det må du gerne. Dem gør det mig intet at undvare 🙂

 • Trine A
  10. april 2012 at 16:41

  For mig er det helt sikkert flødeskum der ligger nr. 1 på min "Det springer jeg helst over liste", men jeg tror da også at sushi, blodpølse (og andre ting lavet af indmad) samt det meste ost ligger højt på den liste ^_^

 • frk. sveske
  10. april 2012 at 16:19

  Hej,
  Sjovt med de lister – jeg springer helst over:
  1) Svinekød (bortset fra lidt pepperoni og chorizo)
  2) Kød på ben eller med ben i
  3) Dild
  4) Fisk, der smager af fisk – irk!
  Det var lige, hvad der lå øverst. Jeg er nok ret kræsen, men siger selv, jeg bare har en vis skepsis overfor nogle fødevarer.
  – frk. sveske

 • Julie/Gane&Gaffel
  10. april 2012 at 14:59

  Hihi, hvor er det sjovt med de lister. Jeg tror ikke jeg kan diske op med en hel liste, men kalve/svinelever springer jeg helst over!

 • Anonym
  10. april 2012 at 13:36

  Eftersom jag inte förstår allt så måste du berätta allt om det här när vi ses nästa gång! /Melissa

 • Mini-hakkeren
  10. april 2012 at 13:29

  Sushi
  Agurk
  Grøn peber
  Oliven olie
  I øvrigt et rigtigt nydeligt billede af dig 🙂 tihi…

 • Rikke
  10. april 2012 at 13:29

  Lever
  Leverpostej
  Finker
  Købte kødboller
  Gnaveben (+kyllingevinger og lår)

  Det var vist det 🙂
  Kh Rikke

  • Linn
   14. april 2012 at 8:54

   Lever! Lever er altså også på min liste. Det kan jeg bare ikke…

 • Anne Mette
  10. april 2012 at 13:05

  Min er meget kort – pølser 😀

  • Linn
   14. april 2012 at 8:54

   Ohh, det var en dejligt kort liste ja. Jeg gad godt at min også kun havde en ting 🙂

 • A + K = ♥
  10. april 2012 at 12:08

  Hvidløg
  Karry
  Kød med knogler i (kylling, spareribs osv.)
  Flødeskum
  Pasta
  Smør

  – men jeg er vist også lidt kræsen (:

  Kit