Måltider

Opskrift: Rødspættefileter i ovnen

 

Opskrift: Rødspættefilé i ovnen | Frk. Kræsen Opskrift: Rødspættefilé i ovnen | Frk. Kræsen Opskrift: Rødspættefilé i ovnen | Frk. Kræsen Opskrift: Rødspættefilé i ovnen | Frk. Kræsen Opskrift: Rødspættefilé i ovnen | Frk. Kræsen Opskrift: Rødspættefilé i ovnen | Frk. Kræsen Opskrift: Rødspættefilé i ovnen | Frk. Kræsen

Da jeg var hjemme i Sverige for nogle uger siden, fik vi ovnbagt fisk til aftensmad. Det er, i min øjne, en virkelig old school ret, og det er godt nok ikke tit, den bliver lavet i mit køkken. Måske er det fordi jeg ikke spiser det så tit, som jeg bliver helt vild med det, når det så endelig serveres.

I sidste uge modtog jeg en omgang rødspættefileter, da min leverance fra Skagenfood kom. En aften lidt senere havde jeg travlt, så derfor stod menuen på min mors fiskeret. Det tog nærmest kun 15 minutter fra idé til færdig ret – og det smagte dejligt – og jeg nåede min aftale i biografen. Så kan det kun være godt!


Indlægget er lavet i samarbejde med Skagenfood.

Måske er det her også noget for dig?